април 23, 2024

Дария Симеонова: С времето ставам все по-смирена

Няма нищо против голотата, ако е оправдана и на място

https://kliuki.net/liubopitno/dariya-simeonova-s-vremeto-stavam-vse-po-smirena/200270 Kliuki.net
Дария Симеонова: С времето ставам все по-смирена

След като през последните няколко години Дария Симеонова направи бляскава кариера в сериалите „Мен не ме мислете“, „Откраднат живот“ и „Под прикритие“, вече покорява публиката и от големия екран.

 

Първата й главна роля в киното разтърси зрителите в салоните, като драмата „Майка“ с впечатляващата й игра под режисурата на Зорница София дори бе българското предложение за наградата „Оскар“.

 

Дария Симеонова: С времето ставам все по-смирена

Актрисата споделя, че за тази си роля подстригала дългата си руса коса и станала тъмнокестенява. Допълва, че се чувства променена от срещата с децата, които участвали във филма. Припомнила си е и че децата имат нужда от обич и внимание, за да е щастливо. Покрай снимките на лентата си е дала сметка, че трябва да е благодарна за всичко, което има.

 

На въпроса дали се е замисляла за осиновяване на дете от България или Кения, тя отговаря, че появата на тази мисъл е била неизбежна, но осиновяването на дете у нас е сложна процедура, а осиновяването на такова от чужда държава, е още по-трудно.

 

Твърди, че не се притеснява от интимните сцени, но пък и не я карат да се чувства много удобно. Не желае да прави нищо пошло. Ако обаче голотата е оправдана и на място, няма нищо против. Получавала е и травми от работата си, но твърди, че са незначителни. Предполага, че ако не бе станала актриса, щяла да продължи с изобразителното и приложното изкуство.

 

Баща й, който е починал преди 6 години, е бил иконописец, а майка й е човек на действието, занимаващ се с хиляди неща.

Твърди, че животът й не се е променил с нищо от 08.09.2022 г., когато официално стана съпруга на Антон Бъчваров и допълва, че се чувстват прекрасно. Познавали се много, преди да станат двойка, но навремето се виждали рядко. Заедно са от 6 години.

 

Като всяка двойка и те са минали през кризи в отношенията. Дори се разделили за около два месеца – време, в което се преоткрили и се заобичали още по-силно. 

След като преди 4 години стана майка, Дария Симеонова успя да възвърне много бързо първоначалното си тегло. Споделя, че стопила някак неусетно 12-те килограма, които наддала по време на бременността

 

Определя себе си като емоционална и импулсивна. Неуважението към човека и природата, несправедливостта, потъпкването на нечие достойнство и неоправданата агресия, са сред нещата, които я изкарват извън нерви. С годините обаче става все по-спокойна и смирена.

Източник: Уикенд