май 01, 2024

Дърво падна върху колата на Георги Блажев

Щастлив е, че няма пострадали

https://kliuki.net/liubopitno/darvo-padna-varhu-kolata-na-georgi-blazhev/213902 Kliuki.net
Дърво падна върху колата на Георги Блажев

Георги Блажев също се оказа сред пострадалите от снежното бедствие, връхлетяло страната ни преди броени дни. Писателят споделя, че открил автомобила си под разкривените клони миналата неделя сутрин, когато тръгвал със сина си Боян от първия му брак за куклен театър. Двамата щели да гледат „Пепеляшка“.

 

В момента, в който излезли пред блока обаче, усмивката на Блажев замръзнала от разкрилата се пред очите му гледка. Панелистът в предаването „На кафе“ по Нова тв веднага звъннал на 112, макар да бил наясно, че далеч не е единственият с подобен проблем.

Дърво падна върху колата на Георги Блажев

Това била и причината, поради която на Блажев му се наложило да чака с часове пожарникари, които да срежат падналото дърво. За щастие се разминал с минимални щети по колата, тъй като върху й се стоварили само клони от дървото. Писателят е категоричен, че най-важното е, че всички са добре и не е имало човек в автомобила по време на инцидента.

 

Той не пропусна да благодари и на хората, които цял ден разчиствали улицата им от клони. Благодари и на съседа си, който му подал ток, тъй като акумулаторът му бил паднал и допълни, че в трудни моменти си помагат.

В предаването „На кафе“ колежката му Ромина Андонова не пропусна да му напомни, че го е посъветвала да не си купува кола на ретрограден Меркурий, но той не я е послушал.

Източник: Уикенд