април 28, 2024

Дъщеричката на Симона Загорова с приказен 3-ти рожден ден (Дамите в семейството на Глория празнуват с Маша и мечока – Снимки)

Малката Галина вече е голяма госпожица

https://kliuki.net/liubopitno/dashterichkata-na-simona-zagorova-s-prikazen-3-ti-rozhden-den-damite-v-semeystvoto-na-gloriya-praznuvat-s-masha-i-mechoka-snimki/218803 Kliuki.net
Дъщеричката на Симона Загорова с приказен 3-ти рожден ден (Дамите в семейството на Глория празнуват с Маша и мечока – Снимки)

Третият ѝ рожден ден бе повод семейството да организира бляскаво детско парти. Розовото бе акцент в украсата за празника, а компания на рожденичката правеха и емблематичните приказни герои Маша и мечокът. Порасналата госпожица бе наконтена в бледорозова рокличка, като моделът блестеше и с допълнителна украса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona (@simonazagorova21)

Вероятно приказката е сред любимите ѝ, затова и майка ѝ се бе постарала да предаде духа на историята и с образите на героите. Симона Загорова поздрави дъщеря си и в Инстаграм, като публикува избрани кадри от празненството. Тя призна, че Галина е нейният смисъл и е благодарна за всичко, което е. Всеки ден от живота за певицата е споделен празник, а третият рожден ден – достатъчен повод да ѝ пожелае да бъде честита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona (@simonazagorova21)

Снимките зарадваха почитателите на Симона и мнозинството не пропусна да я поздрави. Глория, както и прабабата на малката също бяха показани на кадрите. Дамите в семейството имат традицията да са винаги заедно по хубави поводи и много често общите им фотоси предизвикват вниманието на аудиторията. Така насред обилно розово и балони бе отбелязана следващата годинка в живота на порасналата госпожица. Маша и мечокът пък поразително привнесоха в празника духа на приказката.

Източник: Инстаграм