април 28, 2024

Дъщерята на Гала завъртя бизнес за милиони

Сградата е част от културното наследство на България

https://kliuki.net/liubopitno/dashteryata-na-gala-zavartya-biznes-za-milioni/209686 Kliuki.net
Дъщерята на Гала завъртя бизнес за милиони

След като си даде сметка, че не става за инфлуенсър, щерката на Гала реши да търси други начини за забогатяване като например да развие собствен бизнес. И вместо да започне от нулата като редица, тя по стар навик тръгва директно от върха. 23-годишната Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона.

 

Тя обяви преди броени дни, че отваря шикозен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат клипове, реклами и предавания, както и да се записва музика, да се организират събития и всичко останало, свързано с шоубизнес и телевизия. За целта е пригодила историческа сграда в центъра на града, която най-вероятно е и паметник на културата, което означава, че всеки ремонт в нея не само е изключително сложен, а и много скъп, тъй като трябва да бъде съгласуван с няколко институции. Очевидно това не я е стреснало, макар да отказва много по-опитни бизнесмени в повечето случаи.

 

Мари отбелязва, че това е първата фабрика за тахан и захарни изделия в България, построена преди 125 години и днес е част от културното наследство на страната. Зданието е 4-етажно като на всеки от етажите са обособени 5 снимачни студиа за отдаване под наем. В тях могат да се снимат всякакви предавания и клипове, както модерните напоследък подкасти.

В студиата са обособени 25 сета, всеки от които може да се ползва за различен проект. Освен това има звукозаписно студио и зала за събития, както и кухненски сетове за заснемане на кулинарни програми. Така и не става ясно каква е цената на всичко това, но от описанието специалисти правят извода, че несъмнено става дума за милиони. По всяка вероятност парите са изкарани от джоба на свекърва й Деляна Маринова – Джуджи, да която се знае, че е рог на изобилието за всички свои близки.

 

Дъщерята на Гала завъртя бизнес за милиони

 

Щерката на Гала твърди, че именно заради новия си бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър напоследък. А отсъствието й от социалните мрежи породи съмнения, че е бременна. Мари отбелязва, че проектът също се отглежда като бебе, доказвайки с думите си, че няма ни най-малка представа от гледане на бебе. Очевидно обаче знае как се става богат, след като може да си позволи подобен проект, при това в историческа сграда.

 

През годините Мари се е занимавала с различни неща, но никога не е тръгвала от нулата, а винаги е започвала направо от върха.

Източник: Уикенд