април 18, 2024

Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка.

https://kliuki.net/liubopitno/debelata-toca-stana-za-rezil-obleche-ednakva-roklya-s-vidna-advokatka-2/197621 Kliuki.net
Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка.

Шишкавата бивша “Мис България” цъфна като под индиго със своя конкурентка на юридическия бал. Съдии, адвокати и прокурори освиркаха застарелите кокони.

 

Истински фурор, но в най-лошия смисъл на думата, предизвика Антония Петрова по време на тазгодишния Благотворителен бал на юристите, организиран от чаровната Нина Хамилтън. Претенциозната бивша миска, която вече гони по килограми червендалестия си съпруг, цъфна във възтясна рокля от синя дантела на световен бранд, за да получи наградата “Млад юрист”. Вместо за овации, тя даде повод за хапливи подигравки, тъй като малко преди нея на събитието пристигна друга руса адвокатка, барната в абсолютно същия тоалет.

 

Приликата между двете повехнали блондинки беше толкова очевидна, че гостите на събитието редовно ги бъркаха и вместо едната, тръгваха да поздравяват другата.

 

Единствената разлика между перхидролените клонинги беше, че неизвестната на широката публика адвокатка се отличаваше с нежните си и хармонични черти на лицето, естествено излъчване, миловидност и липса на всякакви екстеншъни, филъри и силиконови подложки по тялото. Тя блестеше със скромно, но доста чаровно излъчване и благородно се засмя на модния гаф.

 

За разлика от нея, Тоца Крокодила бълваше огън и жупел, и дълго време отказваше да влезе в залата за да не се засече с “конкурентката” си. За капак г-жа Батинкова прояви парвенюшко арогантност и не се включи в общия фотос от конкурса. Вместо това тя принуди организаторката Нина Хамилтън да позира с нея отделно, за да може после да се хвали във Фейсбук, че е получила награда, смеят се последователите й в социалните мрежи

 

Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка.

Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка. - Снимка 2

Дебелата Тоца стана за резил, облече еднаква рокля с видна адвокатка. - Снимка 3