април 27, 2024

Дебора обезобразена назидателно – не пожелала да стане проститутка в Германия?

По всяка вероятност Георгиев е имал поне още един помощник в наказателната акция

https://kliuki.net/liubopitno/debora-obezobrazena-nazidatelno-ne-pozhelala-da-stane-prostitutka-v-germaniya-3/207139 Kliuki.net
Дебора обезобразена назидателно – не пожелала да стане проститутка в Германия?

Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана до кожа 18-годишна Дебора от Стара Загора по всяка вероятност не е станала жертва на домашно насилие, а на брутална инквизиция от банда сутеньори. До тази ситуация се стигнало заради отказа й да проституира за тях в Германия. Тази упорита мълва се разпространява вече втора седмица и то не само в Стара Загора, а и сред обитателите на родния ъндърграунд.

 

По думите на няколко независими един от друг информатори, садистът Георги Николаев Георгиев не е бил трайно и емоционално обвързан с нея, а я е обезобразил – вероятно в съучастие с други мутри, заради нежеланието й да замине за германския град Хановер, където да проституира в публичен дом.

 

„Жоро Бизона“, както е известен в Стара Загора извергът, обезобразил Дебора, е част от криминална банда, съставена от ММА бойци, занимаваща се с всякакъв вид престъпни дейности – продажба на наркотици, силово събиране на пари, изнудване и дори трафик на проститутки. Въпросната банда е обезобразила по подобен начин поне още 2-3 момичета през последните години.

 

Останалите жертви са ромски произход, като две от обезобразените момичета са от Нова Загора. Според запознат бандата вербувала само навършили 18-годишна възраст момичета, за да може да ги изведе безпрепятствено към Германия. Там момичетата са спазарявани да работят в публични домове в Хановер, Дортмунд и Берлин.

 

Дебора обезобразена назидателно – не пожелала да стане проститутка в Германия?

Твърди се, че сутеньорите от Германия плащали между 15 и 30 000 евро за доставена проститутка, която обаче трябвало да работи доброволно най-древния занаят. За да им вземат страха и да ги принудят да отчитат и за тях част от заработеното, Георги Георгиев и мутрите от обкръжението му наказвали брутално всяко момиче, което отказвало да проституира.

 

„Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване – тя се е влюбила в него, когато още не е била пълнолетна. Знам, че се запознали по следния начин – Дебора е посещавала фолк дискотеката „Пайнер Мюзик“ в Стара Загора още преди да е навършила 18-годишна възраст, а Георги и колегите му охранители, са я пускали да влиза, при това безплатно в заведението. Не знам какви точно са били интимните им отношения, но със сигурност Георги не е имал чувства към Дебора, а е утолявал сексуалния си нагон с нея, правейки си сметката да се превърне в неин сводник и тя да му изкарва пари в Германия“, разказва запознат с историята на 26-годишния татуиран садист.

 

Според него преди няколко години Жоро Бизона е лежал 5 месеца в холандски затвор заради побой на друга млада жена. Най-вероятно инквизираната от него дама е била проститутка, възможно е да е била и българка. От МВР казват, че не разполагат с подобна информация.

 

Други източници от Стара Загора също изразяват огромни съмнения, че Георги Георгиев не е обезобразил сам Дебора. „Тази жестока инквизиция няма как да е от ревност – продължила е часове наред! Участвали са поне двама или трима от бандата вербовчици на проститутки. Впоследствие, за да бъде прикрито бруталното престъпление, случаят е бил изкаран като домашно насилие, причинено от ревност. В схемата по потулването на истината са участвали поне няколко човека – съдебният лекар, разследващите полицаи и наблюдаващият прокурор. Със сигурност и съдийката Татяна Гьонева е знаела за какво става въпрос. Тя между другото, е близка приятелка с адвокат Ченалов – братът на бившата съдийка Румяна Ченалова, който е сред защитниците на касапина Георги“, твърди познавач на старозагорския ъндъграунд.

 

Дългогодишен сводник от Пловдив, част от вече нефункциониращата сутеньорска мрежа на крими боса Димо Петров – Флорината, разказва, че татуираната банда ММА бойци от Стара Загора основно е набирала проститутки от ромския квартал „Шести" в Нова Загора, който бил под контрола на циганския бос Рушид Рушид.

 

Миналото лято 40-годишният Рушид откри безразборна стрелба по време на сватба в ромското гето в Нова Загора, при която бяха убити двама мъже от конкурентен ромски клан, а други 7 – ранени. След баталните сцени жандармерия та и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, сред които и масовия убиец Рушид Рушид, който е подсъдим за двойното убийство.

 

„Неофициално се твърди, че масовата стрелба в Нова Загора е била свързана с войната между две ромски фамилии за контрола върху проститутките. Смята се, че Рушид е работел съвместно с групата вербовчици на проститутки, към която се числи и арестуваният заради обезобразената Дебора садист Георги Георгиев, и че е ползвал услугите на бандата, когато е трябвало да бъде наказана непокорна ромка, гласена за секс трансфер в Германия.

 

Макар и неофициално, като покровител на мутрите от Стара Загора някои сочат ямболския престъпен бос Камен Желев, който често наемал садиста Георги и други татуирани бабаити от обкръжението му, за да събират невърнати навреме кредити от крупни длъжници на лихварската му империя. Запознат с бизнеса на Камен Желев обаче беше категоричен, че поне в тази гнусна история ямболският крими бос няма нищо общо.

 

Случаят „Дебора“ предизвика шумно обществено недоволство и масови протести срещу правосъдната система, провели се в над 40 български града. Жени от цялата страна излязоха и разказаха за жестокостите, които те също са преживели, без мъчителите им да бъдат наказани. Стреснати от обществения натиск, депутатите прекъснаха лятната си ваканция и се събраха извънредно в началото на седмицата, за да гласуват промени в Закона за домашното насилие.

 

Заседанието обаче ще се запомни най-вече с репликата на Вежди Рашидов: „Всички курви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна“, което в крайна сметка коства политическата му кариера.

Източник: Уикенд