September 29, 2024

Децата на Асен Блатечки обожават приятелката му

Двамата са неразделни

https://kliuki.net/liubopitno/decata-na-asen-blatechki-obozhavat-priyatelkata-mu/231087 Kliuki.net
Децата на Асен Блатечки обожават приятелката му

Децата на Асен Блатечки и актуалната му половинка Елеонора Янакиева, са си паснали отлично. „Синовете ни на секундата се сработиха, те са страшна любов и наистина са много смешни, непрекъснато ни забавляват. И дъщерите ни са приятелки“, коментира актьорът.

 

Блатечки и половинката му са много щастливи, че децата им се разбират така добре. Наследниците на артиста – 10-годишният Борил и студентката Катерина, напълно одобрявали Елеонора, и това правело връзката му с червенокосата хубавица още по-гладка.

Ето какво още споделя Асен по адрес на изгората си:

„С някои хора си пасваш много. Или както казва Калин Врачански, кликнахме си. Абсолютно си паснахме. Имаме еднакъв вкус за музика, за храна, за забавление, за филми. Имаме и еднакво чувство за хумор. И двамата се шегуваме“.

 

Секс символът на българския театър е, че най-сетне е открил подходяща жена за себе си, макар и в по-зряла възраст. „Трябваха ми 50 години, за да открия правилния човек за мен. Тя ме впечатли с всичко“, категоричен е Асен, който се носи на крилете на любовта.

 

От 2 лета той живее с приятелката си под един покрив в неговия апартамент в центъра на София и явно наистина се разбират много добре, защото връзката им процъфтява. „Елеонора се занимава с финанси – работи в голяма фирма за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е била кадър на една от водещите банки в страната.

 

Запознати твърдят, че Янакиева не се отлепяла от Блатечки и го придружавала дори по време на служебните му ангажименти. Гледала обаче да не го ревнува прекалено от колежките, за да не го дразни. Неотдавна бяха заедно в Испания, където Асен представи пиесата „Този филм“ с колежката си Антоанета Добрева – Нети. После пък двойката изкара близо 20 дни на родното Черноморие. След раздялата си с Диляна Попова актьорът се опитваше да пази личния си живот в тайна, но вече не крие, че сърцето му е заето.

 

Блатечки трудно преживял разлъката с манекенката, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Синеоката брюнетка е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържат нормални отношения заради детето и са оставили неприятностите в миналото.

 

Асен се надява наследникът му да тръгне по неговите стъпки и да го наследи в професията. По думите му малкият бил много артистичен и музикален. Третокласникът учи в Музикалното училище в столицата, макар че да заляга над уроците не е най-любимото му занимание.

 

Блатечки има и пораснала дъщеря от първия си брак. Катерина наскоро завърши архитектура в Лондон. Все още не е ясно дали ще гради кариера в чужбина, или ще се върне в България.

 

„Двете ми деца ме научиха да бъда много по-отговорен, по-сериозен, по-грижовен. Научиха ме да си натисна егото надолу, защото изведнъж други хора станаха по-важни от мен. И то по един безпрекословен начин“, разказвал е артистът.

 

През пролетта Асен чукна 53 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Елеонора била идеална за тази цел. Тя също има развод зад гърба си, затова напълно му влизала в положението и го разбирала.

Източник: Уикенд