април 27, 2024

Делян Добрев се навърта около млада красавица (ФОТО)

Отдалеч личи, че я изпива с поглед

https://kliuki.net/liubopitno/delyan-dobrev-se-navarta-okolo-mlada-krasavica-foto/205541 Kliuki.net
Делян Добрев се навърта около млада красавица (ФОТО)

Делян Добрев изглежда уморен от своя семеен живот. Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов търси разнообразие в компанията на привлекателна и стройна жена с мерки на модел.

 

Този път 45-годишният депутат, който сега се явява вътрешна опозиция в ГЕРБ, заведе своята нова любимка в популярно столично заведение. Двамата дори не се опитваха да скрият интимната си близост и едва ли някой отстрани би повярвал, че са само приятели.

 

Делян Добрев се навърта около млада красавица (ФОТО)

Делян беше облечен с тъмна тениска и дънки, докато по-младата от него дама бе заложила на изрязан бял потник. Провокативният й тоалет възбуждаше страстите на Делян, който през цялото време не само не сваляше очи от нея, а направо я изпиваше с похотливия си поглед.

 

Добрев е споделял, че няма проблеми по отношение на ревността с официалната си половинка. Той често излиза по нощни заведения без съпругата си, уверявайки я, че е в изцяло мъжка компания. До момента не е излизала информация двамата да са се разделили или да имат някакви семейни проблеми. Очевидно обаче обвързаността на Добрев не му пречи да има и друга специална жена в живота си.

 

Той се срещна със своята съпруга през далечната 1999 година, когато бил втората година в колежа в Съединените щати. Двамата имат трима деца – на 19, 16 и 10 години.

Източник: Уикенд