април 19, 2024

Деляна Хаджиянкова е новодомка

Категорична е, че природата си знае работата

https://kliuki.net/liubopitno/delyana-hadzhiyankova-e-novodomka/167707 Kliuki.net
Деляна Хаджиянкова е новодомка

Актрисата Деляна Хаджиянкова, която изигра ролята на Снежана в хитовия български сериал „Братя“ споделя, че когато разбрала, че персонажът й умира и напуска сериала, много тъгувала.

Споделя, че голямата клопка при героинята й е, че залитала постоянно към драмата и трагедията, а хората се уморяват бързо от подобни образи. 

Както знаете Деляна Хаджиянкова изигра ролята на майка на главния герой и в „Дяволското гърло“ . Признава, че много би искала да гледа повторенията на сериала и със сигурност не би се одобрила, но няма тази възможност, тъй като отскоро е новодомка. Въпреки, че има огромен телевизор, избягва гледането на телевизия и залага на онлайн пространството. Освен това в новото си жилище все още няма нито интернет, нито телевизия.

Няма представа дали ще продължи участието си и във втория сезон на „Дяволското гърло“. До момента не е получила покана, но доколкото знае историята в продължението ще е различна и действието ще се развива на друго място. Това я навява на мисълта, че само главните актьори Теодора Духовникова и Влади Карамазов ще продължат играта си.

След като в продължение на 30 години Деляна Хаджиянкова е актриса на свободна практика, споделя, че е готова да бъде на щат в театъра, тъй като й се играе повече, а при свободните артисти това е трудно постижимо.

В личен план от лятото е новодомка. Споделя, че много харесва енергията на новото място и това я прави щастлива. От години има човек в живота си, но категорично отказва да разкрие кой е той, както и да коментира темата. Единственото, което заявява, е, че е щастлива в личен план. 

По отношение на себе си споделя, че през последната година сякаш вече не е толкова емоционална и нетърпелива, защото се е научила да не реагира първосигнално, а да поема въздух и да огледа нещата и от другата страна, за да може да балансира. Съгласна е с твърдението, че мъдростта идва със възрастта. 

Що се отнася до грижите за външния вид признава, че вече е започнала да ползва маски и масла за лицето си. Фигурата си поддържа чрез спорт и разбира се внимава с какво се храни. 
Малцина са наясно с факта, че Деляна Хаджиянкова е червенокоса по рождение. В този ред на мисли тя посочва, че природата си знае работата и поради тази причина се старае да се придържа към естествения си цвят. 

За един спектакъл е била руса, но е категорична, че не е нейното. По грешка веднъж боядисала косата си черна, но и така не се приела. 
Източник: Уикенд 

Деляна Хаджиянкова е новодомка