September 08, 2024

Деница Сачева остана само по чорапи на летището. Каква е причината (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Депутатката била щателно претърсена с детектор от главата до петите

https://kliuki.net/liubopitno/denica-sacheva-ostana-samo-po-chorapi-na-letishteto-kakva-e-prichinata-galeriya-snimki/223545 Kliuki.net
Деница Сачева остана само по чорапи на летището. Каква е причината (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева също не бе подмината от щателната проверка на столичното летище. Бившият социален министър бе оставена само по чорапи на аерогарата по изричното нареждане на служители по сигурността. Персоналът искал да се увери, че маститата депутатка от ГЕРБ няма да качи оръжие на самолета за Варна.

 

Тя пристигнала на аеропорта пременена в елегантна синя рокля с дължина под коляното, сако в същия цвят и шалче за разкош. Всичко това била съчетала с чорапогащник в телесен цвят и черни обувки.

Охранителите я помолили настойчиво в зоната за заминаващи пътници да свали връхната си дреха, да събуе обувките си и да вдигне високо ръце. Сачева се подчинила безропотно, след което мощна дама се приближила към нея и претърсила с детектор всеки сантиметър от тялото й.

След края на проверката, една от най-активните съмишленички на Бойко Борисов се навела и обула обувките си на средно висок ток, след което с придружителката й – близка приятелка на ресторантьора Ричард Алибегов, се запътили към безмитния магазин, тъй като имало още време до излитането на самолета. Двете жени се помотали около десетина минути в магазина, но не си купили нищо, след като го разгледали обстойно.

Източник: Уикенд