май 03, 2024

Депутат от ГЕРБ подпомогна възрастни хора за Великден

https://kliuki.net/liubopitno/deputat-ot-gerb-podpomogna-vazrastni-hora-za-velikden-2/221931 Kliuki.net
Депутат от ГЕРБ подпомогна възрастни хора за Великден

Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров подпомогна с хранителни продукти възрастни хора от Северозападна България по случай Великден. Вижте какво написа той по този повод в социалните мрежи:

 

„Тревожен е процентът пенсионери, които живеят на прага на бедността. Както всички знаем, хората в Северозападна България имат най-голяма нужда от подкрепа.

Продуктите от първа необходимост са от основно значение, но също толкова важни са положените грижи и внимание към възрастните хора в този регион.

По повод наближаващите Великденски празници отново решихме да подадем ръка и да направим празника малко по- усмихнат за няколко семейства.

Благодарение на инициативата “Подари Великденски обяд на пенсионер в нужда”, организирана от фондация „Запази Доброто“ днес имах възможността да помогна със закупуването и раздаването на продуктите. Прекарах пълноценно време с 23-ма пенсионери и част от техните семейства в село Моравица и село Царевец, област Враца.

Убеден съм, че да правиш добро и да помагаш на нуждаещите се е признак за добри човешки ценности. Подтиквам всеки, който има възможност, да участва в подобни инициативи, за да създавам повече поводи за усмивки в нашето общество.

Заедно можем повече!“, пише Александров.

Източник: neudobnitebg.com