април 18, 2024

Десетте най-добри от най-продаваните скрити камери на пазара

https://kliuki.net/liubopitno/desette-nay-dobri-ot-nay-prodavanite-skriti-kameri-na-pazara/145405 Kliuki.net
Десетте най-добри от най-продаваните скрити камери на пазара

Ще ходите на супер тайна мисия? Искате да заснемате хора, без те да знаят за вашите намерения и за техниката, която използвате?

Ето десетте най-добри и най-продавани скрити камери на пазара. Тези продукти могат да се намерят на следните адреси: spy.bg скрити камери и data.bg скрити камери и на още много места в интернет

10. 808 Ключодържател с дистанционно за аларма и със скрита камера с разделителна способност 720*480

image04

Това устройство изглежда като всяко едно друго дистанционно за алармата на автомобил. Това е перфектният инструмент за видео наблюдение на публични места. Видеото е в 480p резолюция, чисто и кристално SXGA. Звукът е с доста дълбоки детайли, а цветовете са с качество от 24 бита.

9. Най-малката мини камера рекордер на видео – DV DVR скрита уеб камера

image18

Новата най-малка камера със записващо устройство е идеална за хората, които искат да имат електроника, която е винаги на тяхно разположение за разследване. Тази камера позволява решаването и на най-внезапните полеви шпионски проблеми. Шансовете Ви да бъдете забелязани като шпионин, граничат с нулата.

8. 5MP HD DV шпионска камера с видео рекордер DV DVR и разделителна способност от 1280 x 960

image07

Това е една от най-малките скрити камери. Наличието на 5-мегапикселов сензор, който разполага с 960p резолюция, пари шпионажа детска игра. Можете да използвате това малко апаратче като уебкамера, аудио рекордер, камера и записвачка за видео – всичко, от което имате нужда!

7. Esky Mini HD шпионска камера скрита в химикалка с видеорекордер, 4 гигабайта вградена памет и поддръжка на карта с памет до 8 гигабайта.

image15

Esky Mini HD шпионската химикалка заснема страхотни снимки и видео. Тази химикалка разполага с вграден микро-DVR рекордер, 1,3-мегапикселова камера и HD камера ефекти. Вградената памет е 4 гигабайта, като можете да сложите още 8 гигабайта памет посредством micro SD карта за разширение на паметта.

6. Малък часовник за маса със скрита камера за наблюдение и рекордер със сензор за движение

image24

Поставете този часовник на своята маса и Вие ще разполагате с идеална възможност за наблюдение. Времето на часовника се отразява реално, за да имате прикритие на Вашите задни мисли. Разполагате със сензор CMOS с големина 0,25 инча, както и с батерия, която издържа на до два часа запис с едно зареждане.

5. Swann DVR-421 PenCam мини видео камера и рекордер. Химикалка, която пише с черен цвят и разполага с миниатюрна камера.

image12

Swann DVR-421 изглежда и функционира като всяка една нормална химикалка, с изключението, че разполага със скрита камера, която може да наблюдава всичко, без никой да забележи. Големината и е колкото главата на карфица.

4. HD скрита камера в закачалка за дрехи със сензор за движение

image00

Тази скрита камера е перфектна за правенето на наблюдение в дома, тъй като тя ще изглежда перфектно в банята, гардероба, коридора – приложима е навсякъде. Разполагате със сензор за движение, който активира HD рекордер, за да улавяте и звук, и картина. Разполагате и с вградена батерия, която се презарежда – лесно и удобно.

3. Chromo Inc.® SPYPEN 4GB химикалка със запис на видео и звук

image22

Със своята HD леща, 1,3-мегапикселов сензор за снимки, 0,3-мегапикселов сензор за видео, много чувствителен микрофон и стандартна връзка през USB интерфейс, тази скрита камера в химикалка е перфектното полево устройство. Никога не е било по-лесно да бъдете в крак с информацията, която може да Ви заинтересова, и това без да излизате от прикритието си.

2. Mini HD водоустойчива камера скрита в часовник

image17

Този часовник, който устоява на вода и разполага с мини HD камера, която тайно заснема HD видео, но функциите на всеки един друг реален часовник. Контролът на записите става много лесно, посредством един малък бутон. Разполагате с батерия, която се презарежда, както и малък LED индикатор, който показва режима на работа.

1. 720p шпионска камера, която е скрита в ключодържател-дистанционно за кола

Това може да Ви изглежда като обикновено дистанционно, което служи за включването и изключването на алармата на автомобил, но истината е, че това е най-добрата скрита камера, с която можете да правите тайни и шпионски наблюдения. Тя разполага с възможност да прави 480p и SXGA записи в 24-битови цветове и с много хубав звук.