май 28, 2024

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Бившата синоптичка излязла на шопниг без капка грим

https://kliuki.net/liubopitno/desi-banova-si-nakupi-drehi-na-razprodazhba-ot-mola-galeriya-snimki/215887 Kliuki.net
Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Макар съпругът на Деси Банова да е заможен, тя не е от дамите, които се изхвърлят при покупката на дрехи, залагайки само на най-скъпите. По отношение на ежедневното й облекло, блондинката предпочита да пазарува от магазините за бърза мода – особено сега, когато вървят намаления. Онзи ден тя била на шопинг в мола, където попаднала във фокуса на папараци.

 

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

В студения зимен ден, Банова била заложила на сив панталон, черен пуловер, велурени боти със средно висок ток и кожена чанта, както и найлонова такава, в която била прибрала покупките. Това, което направило впечатление на околните бил фактът, че нямала капка грим по лицето си, но за сметка на това буйните й руси къдрици се развявали свободно.

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

Най-дълго време съпругата на експрезидента Росен Плевнелиев се задържала в един от бутиците за бельо в търговския център. Пижамите на флорални мотиви били тези, които привлекли най-силно интереса й, както и дантелените гащи. Блондинката заложила на секси прашки в бял цвят, с които да зарадва благоверния си в леглото.

 

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Деси Банова си накупи дрехи на разпродажба от мола (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

След като ги платила, бившата синоптичка ги намушкала набързо в торбата си и се насочила към магазин за дамски облекла, където вниманието й се фокусирало върху блуза в червен цвят на цена 32.99 лв. Купила си и сиво сако, идеално за работни срещи.

Източник: Уикенд