април 27, 2024

Деси Слава е на върха на щастието – най-после ще има момиче в семейството

Анжела твърди, че двете не само са приятелки, а и се обичат

https://kliuki.net/liubopitno/desi-slava-e-na-varha-na-shtastieto-nay-posle-shte-ima-momiche-v-semeystvoto/213627 Kliuki.net
Деси Слава е на върха на щастието – най-после ще има момиче в семейството

Напук на всички писаници, че Деси Слава недолюбва снаха си, се оказа, че двете не просто се разбират перфектно, а помежду им струи истинска обич и приятелство.

В скорошно интервю Анжела, която очаква дете от големия син на Деси Слава – Майки, дори определи свекърва си като прекрасна. Тя не пропусна да подчертае, че гласовитата изпълнителка ще бъде баба само на внучката си, а за всички останали си остана Деси Слава.

 

Изгората на Майки изкарва хляба си като фризьорка, макар да е с висше образование. Тя предпочела тази работа не само заради високите доходи, а и защото й доставя истинско удоволствие и няма никакви намерения да се преквалифицира.

 

Деси Слава е на върха на щастието – най-после ще има момиче в семейството

Майки пък работи като шофьор и озвучител на Деси Слава, но от известно време се занимава и с други неща. Целта му е да натрупа достатъчно средства до 30-та си годишнина, а след това да се отдаде на живот.

 

Анжела и Майки се познавали отдавна, но били само приятели. Покрай споделянето на твърде лични истории с времето двамата се сближили и приятелството им постепенно прераснало в любов. Макар да не работили целенасочено да станат родители точно в този момент, бебето все пак е желано.

 

Когато Анжела научила за бременността си, Майки бил в друг град заради участие на майка му. Тя му се обадила, за да му съобщи благата вест, а той й затворил телефона, мислейки, че се шегува. Деси Слава била втората, която разбрала, но не защото Майки й съобщил, а защото познала – след като забелязала насълзените очи на сина си, тя веднага го попитала какво има.

 

Синът на Деси Слава все още не е предложил брак на бременната си приятелка, но двамата обмислят скромна сватба, на която ще присъстват само най-близките им хора. Желанието им е венчавката да се случи край морето. Вече са избрали име на дъщеричката си, но за момента го пазят в тайна. Деси Слава много искала да има момиче в семейството си и след двамата й синове, сега е на върха на щастието, че мечтата й ще се сбъдне.

Източник: Уикенд