September 08, 2024

Деси Стоянова спусна желязна завеса за личния си живот

Намира сили отново да се усмихва

https://kliuki.net/liubopitno/desi-stoyanova-spusna-zhelyazna-zavesa-za-lichniya-si-zhivot/224697 Kliuki.net
Деси Стоянова спусна желязна завеса за личния си живот

Деси Стоянова избягва да прави личния си живот публично достояние и упорито продължава да крие близнаците си Красимир и Стефан, които са вече тийнейджъри. Припомняме, че миналата година журналистката изгуби внезапно съпруга си Велислав Русев, който издъхна н 57 години в семейната им вила в резултат на тежък инсулт. За да пребори скръбта от трагедията, Стоянова се посвети на децата и работата си.

 

Тя се върна на работа скоро след сполетялата я трагедия, а свободното си време се опитва да уплътнява до краен предел, за да не я връхлитат черни мисли. Неведнъж е споделяла, че през почивните си дни най-често е на път – у нас или в чужбина, като обикновено е с двамата си наследници. Наскоро пътуваха с кемпер до Гърция и останаха много доволни от преживяването. Времето било на тяхна страна, а водата – пречистващо студена според думите им. Храната, разбира се – вкусна.

Преминавайки през трагедията, Деси Стоянова си е дала сметка колко е важна подкрепата на хората около нея не само да посрещне болката, а и за да я понесе. По този повод тя изказа благодарност на всички за разбирането и съпричастността. Сполетялото я нещастие я научи да цени мига, тъй като в крайна сметка имаме само него.

 

Тя и за миг не си позволи да изпадне в депресия заради двамата си синове, които се нуждаят от родителско рамо след загубата на баща им. Често пъти тийнейджърите й помагат у дома, за да не се претоварва.

 

През миналото лято мълвата понесе, че Десислава Стоянова и съпругът й са с в развод, защото не носят халките си, но тя категорично отрече, подчертавайки, че Русев е най-голямата й любов и никога не е имала намерение да се разделя с него. Що се отнася до слуховете за изневери, двамата съпрузи винаги гледали със снизхождение.

 

Към днешна дата Деси все още се съвзема след тежката загуба, но казва, че вече започва да вижда светлината в тунела. Категорична е, че за момента в живота й няма мъж, който за замести Велислав в сърцето й. И надали скоро ще се появи такъв…

Източник: Уикенд