април 27, 2024

Деси Стоянова жали за Сашо Кадиев

А при старта на „Преди обед“, не се понасяха

https://kliuki.net/liubopitno/desi-stoyanova-zhali-za-sasho-kadiev/219838 Kliuki.net
Деси Стоянова жали за Сашо Кадиев

Макар Деси Стоянова да води „Преди обед“ от немалко време с новия си колега Петър Дочев, тя изглежда все още не е свикнала съвсем с промяната и продължава да тъгува за сина на Катето Евро – Сашо Кадиев, с когото стартираха като екранни партньори през 2012 г. и минаха през няколко етапа в професионалните си отношения. Те ту се търпяха с лекота, ту искрено не се понасяха, докато накрая не само се превърнаха в тандем на екрана, а и в приятели в живота.

 

В интервю, водено от Сашо Кадиев, посветено на кариерното развитие, Деси Стоянова призна: „Липсваш ми!“. Деси, която този август ще чукне 49 години издаде, че вече му го е споделяла, както и в кои моменти точно е усещала най-осезаемо отсъствието му.  За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези подробности. Вместо това Деси говори за професионалния си път и препятствията, които е трябвало да преодолее, за рисковете и как се е променила.

 

За последното много й помогнал Сашо, който вече се изявява в „Аз обичам България“, отново по bTV. Именно това била и ябълката на раздора помежду им в началото на съвместната им работа. Деси подхождала сериозно и отговорно към всяка задача като журналист със солиден опит, отразяващ политически и международни теми, докато Сашо бил пълна нейна противоположност с лежерното си и спокойно поведение, което понякога направо било лековато, нервирал често колежката си.

 

Той е категоричен, че човек трябва повече да се забавлява и го правел, което неведнъж се оказвало истинско изпитание за екранната му партньорка. В първите сезони на „Преди обед“, различията и противоречията помежду им, изпъкваха ярко, дори се случваше двамата да спорят в ефир с по-остър тон и нищо не оставаше скрито от зрителите. Тандемът неведнъж е споделял през смях, че когато се карали, се карали, когато се харесвали, се харесвали и допълват, че отношенията им се развили пред зрителите.

 

Най-големият проблем, пред който било изправено разцъфването на дружбата им, били редовните закъснения на Сашо Кадиев, на когото никак не му било лесно да съчетава ежедневните си ранни изяви в тв ефира с актьорската си професия. Дори и това обаче понякога било недостатъчно за Деси да го извини. На всичкото отгоре Кадиев допринасял за напрежението, създадено от закъсненията му, с разнообразните си обяснения, които понякога били повече от чудновати.

 

Сред най-интересните били задръстване, катастрофа, проблеми с перисталтиката, повредена аларма и дори бране на билки на Еньовден, като последното бе шега, с която актьорът се опита да разведри обстановката през 2021 г. в един от последните епизоди на предаването преди лятната ваканция.

 

Година по-рано актьорът попадна в катастрофа с тир и тогава се появи с 20-минутно закъснение в предаването и шашна с обяснението, че докато пътувал към bTV, камионът избутал колата му от пътя, но за късмет се разминал само с материални щети.

Веднъж пък от бързане влетял в студиото с плонж и се метнал на земята.

Сякаш всичко това не е достатъчно, а Кадиев често изпитваше толерантността на колежката си с фриволните си изцепки в ефир, както и с честото й прекъсване по време на интервюта.

 

С времето Деси и Сашо взаимно се променили – той станал по-отговорен и дисциплиниран, а Деси се поотпуснала, прихващайки явно от вечно приповдигнатото настроение на колегата си и по-лекото му присъствие в ефир.

Сашо неведнъж е споделял, че с времето с Деси просто се заобичали. Той също не крие, че в началото на съвместната им работа никак не се харесвали с колежката му, но в крайна сметка всеки допринесъл с нещо за промяната у отсрещния и започнали да се допълват. Именно това ги превърнало в топ тандем години наред, заради това днес си липсват. Двамата продължават да са близки приятели и често се чуват по телефона, за да си споделят.

Източник: Уикенд