юни 19, 2024

Десислава Радева промени радикално прическата си

Вече е с нюанси на русо и любимото й червеникаво

https://kliuki.net/liubopitno/desislava-radeva-promeni-radikalno-pricheskata-si/213415 Kliuki.net
Десислава Радева промени радикално прическата си

Първата дама Десислава Радева успя за пореден път да провокира последователите си в социалните мрежи, сменяйки изненадващо и радикално прическата си. Очевидно вече е от лагера на блондинките като за новия си стил Радева съобщи сама, публикувайки снимка, на която позира в гръб. На преден план изпъква новият цвят на косата й с модерни руси и червеникави кичури, допълнени с актуални къдрици. Точно срещу нея на стената е закачен портрет на секссимвола на 30-те години Грета Гарбо.

 

Припомняме, че в началото Радева се появяваше с огненочервен цвят на косата, но впоследствие под напора на вещите съвети на коафьори и стилисти, омекоти гамата, преминавайки към топлите кестеняви цветове, та почти към русо.   

 

Десислава Радева промени радикално прическата си

 

Сега тя се разкраси в последните модни тонове, като в косите й проблясват и руси, и любимите й червени кичури. Промяната й предизвика куп предположения и най-вече въпросът заради кого ли си е променила прическата. Мнозина се питат дали първата дама се е освежила заради съпруга си Румен Радев или вдъхновението идва от друго място.

Източник: Уикенд