април 27, 2024

Детско царство със сапунени балони и безплатна йога за дамите поднася Макси Парк Хотел § СПА ***** през пролетта

Всяка вечер от 30 март до 06 април, комплексът предлага занимателна програма за малките гости

https://kliuki.net/liubopitno/detsko-carstvo-sas-sapuneni-baloni-i-bezplatna-yoga-za-damite-podnasya-maksi-park-hotel-spa-prez-proletta-3/220019 Kliuki.net
Детско царство със сапунени балони и безплатна йога за дамите поднася Макси Парк Хотел § СПА ***** през пролетта

В царство на игрите, забавленията и развлекателното учене ще се превърне Макси Парк Хотел § СПА ***** през пролетта. Специално за най-малките си гости, от 30 март до 6 април, всяка вечер между 20 и 22 часа, комплексът е организирал богата занимателна програма със състезателни игри и викторини, предизвикващи детската логика. Подготвени са вечери на талантите, танцови веселия и забавления за малки първооткриватели, които да търсят скрити съкровища.

 

 

Черешката на тортата за малчуганите е уникалното big bubble show със сапунени балони, което Макси Парк Хотел § СПА *****  са организирали по случай пролетната ваканция на 6 април от 20.00 ч. със съдействието на академия “Вълшебници”.

 

Докато децата се забавляват, от хотела са подготвили релаксиращ йога ритрийт за дамите и не само. От 28 март, всеки понеделник и четвъртък от 18.30ч. и събота от 16.00 ч., гостите на Макси Парк Хотел § СПА ***** ще могат да се възползват от безплатна сесия по йога с една от най-добрите треньорки Зори, защото грижата за духа, тялото и доброто настроение са ключова част от приятното прекарване в един от най-елитните спа комплекси не само у нас, но и на Балканите.

 

И защото празниците няма да са същите без хубава музика, всяка вечер изпълнителите от Компакт Дуо ще представят впечатляващи изпълнения в ресторанта на хотела, а в лоби бара гостите ще могат да се насладят на виртуозни музикални интерпретации от саксофонист и пианистка. Удоволствието от музиката в Макси Парк Хотел § СПА *****  върви ръка за ръка с изисканата и вкусна храна, грижливо приготвена и доставена от еко ферми и местни производители, като предложенията на богатата блок маса изобилстват от веган и безглутенови храни, специално създадени за почитателите на здравословния и природосъобразен живот.

Източник: crimesbg.com