September 08, 2024

Деян Донков и Радина се събраха за рождения й ден

Очевидно ситуацията е доста сложна за разбиране

https://kliuki.net/liubopitno/deyan-donkov-i-radina-se-sabraha-za-rozhdeniya-y-den/225387 Kliuki.net
Деян Донков и Радина се събраха за рождения й ден

Миналия понеделник Радина Кърджилова е навършила 38 години, а колеги са й поднесли тортата късно вечерта в неделя срещу понеделник. До нея е седял и актьорът Самоел Финци, а до него бившата й вече изгора – Деян Донков. От клип споделен в мрежата се вижда как Стелиан Радев приближава Радина, свирейки на китара „Честит рожден ден“, а тя е повече от щастлива да чуе поздрава, след което й бива поднесена и тортата.

 

Радина става от масата, за да духне свещите, а Деян и останалите им колеги я аплодират. Очевидно двамата не са влошили отношенията си до такава степен въпреки слуховете, че вече не живеят под един покрив, които се разнесоха миналата седмица. Мълвата понесе, че Донков имал тайна връзка с колежка, а Радина го хванала и това разтурило семейството им.

Актрисата държала да не се вдига шум около раздялата им, за да не се травмират децата. Деян продължава да посещава общото им жилище, за да се грижи за малчуганите, докато Радина има представления, тъй като напоследък е изключително заета, а и снима сериал на морето. Въпреки това Донков имал и собствена квартира.

 

Бащата на Радина твърди, че не е чувал дъщеря му да е изгонила мъжа си от общия им дом. Според думите му, двамата са разделени, тъй като актрисата снима филм на морето и няма как да е със семейството си. Дори се твърди, че зловредните слухове се пускали от колежка, която им завижда. Очевидно с Деян все пак са намерили начин да отпразнуват рождения й ден, тъй като по случайност тя се върнала в столицата за представление точно в навечерието на празника.

 

Странно е обаче, че Донков не е седнал до половинката си на масата, както обикновено сядат двойките, но щом все пак е в компанията, вероятно отношенията им са нормални.

Източник: Уикенд