април 27, 2024

Диана Димитрова в очакване на първа рожба?

Любовният й живот е обгърнат в пълна мистерия

https://kliuki.net/liubopitno/diana-dimitrova-v-ochakvane-na-parva-rozhba/213969 Kliuki.net
Диана Димитрова в очакване на първа рожба?

Изглежда фаталната актриса Диана Димитрова е напът да се сдобие с първа рожба. Само в рамките на 2-3 месеца брюнетката е наддала ударно на тегло, а и прави впечатление, че изпод дрехите й изпъква доста заоблен корем. Това беше нещото, върху което зрителите фокусираха вниманието си по време на спектакъла „Тютюн“ по класическия роман на Димитър Димов, който се играе в театър „Българска армия“.

 

И макар мнозина да я възприемат като изключително слаба и крехка, Диана невинаги е била  с такава фигура. В началото на сериала „Откраднат живот“, тя е била доста пухкава, но бързо успяла да свали цели 10 кг. Вероятно мнозина биха свързали ударното й отслабване с проблемите с колегата й Юлиан Вергов, за които сподели години по-късно.

 

Тя обаче твърди, че е станала кожа и кости заради първата си главна роля в киното, без да уточнява коя е тя. Вероятно става въпрос за филма „Бягство“ на режисьора Виктор Божинов.

В продължение на години тя успя да задържи теглото си под нормата, което личеше не само по фигурата й, а и по изпосталялото й лице. Очевидно тези гладни дни вече са зад гърба й.

 

След като в понеделник на зрителите направи впечатление, че е качила, те не пропуснаха да отбележат, че така чертите й изглеждат доста по-меки и е много по-симпатична. В ролята й на Ирина от „Тютюн“, тя е заприличала на младата Невена Коканова, която я играе в класическата филмова адаптация на романа. Според някои тази промяна у Диана, не е случайна.

 

Диана Димитрова в очакване на първа рожба?

Други пък заподозряха, че скандалната актриса е бременна. Освен това макар по време на представлението да държала цигара, не личало да пуши. Ако наистина е бременна, то това ще е истински шок за феновете й, предвид факта, че рядко се появява с мъж в публичното пространство. И все пак изпъкналият й корем е факт, който няма да бъде подминат без известни подозрения.

 

Припомняме, че последният, за когото се заговори, че има връзка с актрисата, бе пиарът на футболния клуб „Лудогорец“ Владислав Трифонов. След като се появи заедно с нея на откриването на изложбата й „Докосване“, мълвата понесе, че двамата имат връзка, а и никой от тях не отрече тези слухове. Но пък и не ги потвърдиха.

 

От тогава обаче отношенията между актрисата и пиара не са коментирани в публичното пространство. Същевременно Диана продължава да поддържа в пълна мистерия любовния си живот. Ако обаче се окаже, че наистина е бременна, няма да може да прикрива този факт още дълго време.

Източник: Уикенд