април 27, 2024

Диджей Дамян оправил мадама пред публика в заведение?

Останал повече от доволен от последвалото възнаграждение

https://kliuki.net/liubopitno/didzhey-damyan-opravil-madama-pred-publika-v-zavedenie/217245 Kliuki.net
Диджей Дамян оправил мадама пред публика в заведение?

Оказва се, че диджей Дамян има доста пикантна история от времето, преди да стане известен. Тогава работел във варненско заведение, чийто собственик обмислял затварянето му поради липса на клиентела. Дамян обаче дал всичко от себе си, за да превърне дискотеката в най-посещаваната в града, в стремежа да не остане без работа.

 

Така, макар и съвсем неволно, бъдещата звезда положил началото на нова градска легенда, която гласи, че имало с*кс на живо и евентуално се готви нов такъв. Твърди се, че до полов акт така и не се стигнало, но пък Дамян и въпросната мацка се разгорещили до краен предел. Слуховете били препредадени из цяла Варна и по този начин се стигнало до нелепото очакване за с*кс на живо във въпросната дискотека.

Покрай риска от затваряне на дискотеката, диджей Дамян бил първият, който стартирал акция с раздаване на флаери, след като собственикът го информирал, че ще работи на процент от входа. В първия ден от раздаването на флаери, дошли 20-30 души, на втория – 50-60 и точно тогава Дамян се развихрил с ер*тичното шоу.

 

Споделя, че успял да съблече една жена на бара, с която се целували пред всички и станал „егати купона“, и на другия ден – опашка. Всички питали кога започва с*ксът, но Дамян е категоричен, че такъв не е имало. Така заведението не само потръгнало, а и Дамян започнал да прибира доволни суми от по 500-600 лева на вечер, взимайки процент от входа, без да се броят бакшишите.

Източник: Уикенд