September 21, 2024

Диджей Мартен, който не пусна „Луда по тебе“ на Джокович бил в близки отношения с Камен Воденичаров

Именно той лансира талантливия младеж в края на 90-те години

https://kliuki.net/liubopitno/didzhey-marten-koyto-ne-pusna-luda-po-tebe-na-dzhokovich-bil-v-blizki-otnosheniya-s-kamen-vodenicharov/230647 Kliuki.net
Диджей Мартен, който не пусна „Луда по тебе“ на Джокович бил в близки отношения с Камен Воденичаров

Несъмнено тези дни диджей Мартен се превърна в една от най-обсъжданите личности в страната. Той стана особено актуален заради категоричния отказ да пусне любимата чалга песен на Новак Джокович „Луда по тебе“ на Камелия по време на благотворителния му мач с Григор Димитров в зала „Арена София“. По-паметливи негови колеги от телевизия „ММ“, където диджеят направи първите си стъпки преди цели 25 години, разкриват, че той е откритие на Камен Воденичаров.

 

В края на 90-те, когато музикалната телевизия стартира доста амбициозно, сред собствениците й, е и звездата на тогавашното предаване „Каналето“ – Камен Воденичаров. Тя бързо се превръща в любима на тийнейджърите, а Камен е творчески директор, който подбира лично кадрите. Така по онова време той дава път на диджей Мартен, който е току-що завършил гимназия.

След като симпатичният левент бива пуснат веднага в ефир, се превръща и в един от любимците на Камен и дори се движи в компанията му из нощна София. Двамата непрекъснато купонясват заедно, а според по-пикантните слухове, дори живеят под един покрив.

 

Мартен, който по паспорт се казва Мартин, винаги е отхвърлял категорично твърденията, че е бил интимно близък с началника си. По това време той се забавлява често и в хитовия клуб „Спартакус“ и е много близък с Дим Дуков.

 

След закриването на телевизия „ММ“, младежът се утвърждава като един от популярните диджеи. Преди няколко години той е и водещ на Гласът на „България“ по Би Ти Ви, но очевидно не успява да се впише в тази роля и договорът му не бива подновен за следващия сезон.

 

От няколко години насам, той е семеен мъж, а синът му Франки вече е 10-годишен. Диджей Мартен работи и като музикален редактор в Националното радио.

Източник: Уикенд