юни 24, 2024

Диляна Попова: Любовта е наречена така от благоприличие, а всъщност е сек*уално привличане!

Зрителите не залагат големи надежди, че ще се справи безупречно като водеща на новото риалити

https://kliuki.net/liubopitno/dilyana-popova-lyubovta-e-narechena-taka-ot-blagoprilichie-a-vsashtnost-e-sekualno-privlichane/225121 Kliuki.net
Диляна Попова: Любовта е наречена така от благоприличие, а всъщност е сек*уално привличане!

Освен манекенка, модел, дизайнер, инфлуенсър и актриса, от есента ще видим Диляна Попова и в ролята на водеща в първия сезон на „Островът на 100-те гривни“

Съдейки по факта, че красавицата се пробва в множество поприща, иде да рече, че е доста амбициозна. Към момента текат снимките на риалитито като локацията за момента се пази в пълна тайна. Зрителите ще видят Диляна Попова и Александър Сано в ролята на водещи през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен.

Най-новата тв двойка у нас ще се впусне в риалитито, заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

 

В социалните мрежи вече текат залози, дали моделката ще се провали в новото си амплоа. Кариерата й като актриса е доста колеблива и зрителите очакват и като та водеща да се справя по същия незадоволителен начин. Явно красотата сама по себе си не в достатъчна за звездни успехи.

Диляна Попова е родена преди почти 43 години в град Гулянци, на 3 км от Дунава. Там живее до 8 клас, след което се премества в Плевен, където завършва Техникум по облекло. След това завършва и Моден дизайн в Нов български университет в София. Кариерата й на модел започва благодарение на сестра и Елиза, която изпраща нейни снимки в модна агенция „Ексграунд“ Снимала се е за много списания, участвала е в ревютата на много дизайнери, в реклами и видеоклипове. На 19 г. започва да се труди като модел. Работила е в куп държави в Европа и Азия.

 

Най-много й харесва да се снима в реклами, а най-малко обича да дефилира в ревюта. Предпочита да се снима, защото не може да ходи на токчета. Диляна споделя, че първото и гадже е от Гулянци, с него в ходила 6-7 години и именно той я е направил жена. Първият секс се случил в апартамент на техни приятели, на неутрален терен. „Аз имах няколко първи пъти, защото малко по-трудно стана при мен – болеше ме много... Имаше няколко опита с него, докато се получи“, откровеничи преди време манекенката.

Тя споделя още, че няма нищо против да прави секс на доста необичайни места – върху пералня, в пещера, в кухня, на строеж, Първоначално Диляна стана известна като моделка и манекенка, след това доби популярност и като гадже на Дичо от Д2, с когото бяха заедно 5 години.

 

„Тя много пътуваше, постоянно я нямаше“, казва солистът на Д2 като причина за раздялата им.

А както е казал народът – далеч от очите, далеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил приятелските си отношения с ексдамите на сърцето си, сред които и Диляна. Така твърди днес Дичо, но след раздялата се оплакваше, че Попова му е изневерила, и това е сложило край на връзката им.

След раздялата им синеоката красавица пък сподели, че си е тръгнала от певеца, защото той имал мераци за групов секс. Дичо често й повтарял, че би се възбудил, ако я види с други мъже. „Обидих се, скарахме се и в крайна сметка аз предпочетох да се махна от него“, призна преди доста години Попова.

 

След Дичо синеоката красавица решава да сложи край и на манекенската си кариера. Това се случва. през 2008 г., когато е на поредното си моделско „турне“. Омръзва й да скита с куфар в ръка по летища и хотели, писва й с кастингите, с чувството да си далеч от дома, и решава да обърне нова страница. През 2010 г. се снима за българското издание на „Плейбой“ и е момиче на корицата на броя му за месец октомври. После идва идеята да стане дизайнер и да шие дрехи. Ателието й просъществува по-малко от 2 години и фалира.

 

През това време красавицата завърта главата на не един и двама красиви, известни и богати мъже, и се насочва към актьорската професия. Автомобилният състезател Георги Тонев, издирваният от Интерпол Христофорос Аманатидис – Таки, актьорите Фахрадин Фахрадинов и Асен Блатечки, са само част от мъжете в живота на моделката от Гулянци. С Блатечки до последно отричаха връзката си, дори и когато манекенката вече беше бременна със сина им Борил. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, като преди няколко години окончателно сложиха край на връзката си.

 

Синеочката се кълне, че противно на клюките по неин адрес никога не е спала с мъже за пари.

„Никога не бих спала с някого за пари, престиж или за да ме уреди някъде“, категорична е водещата на „Островът на 100-те гривни“. Признаваобаче, че не вярва в разни остарели понятия, обещанието пред олтара, че някой ще обича другия, докато смъртта ги раздели. Ако той го изрече и иска да е искрен и честен, трябва да се лиши от много неща в живота си занапред, а ако само го произнесе като задължение, наистина ще е лъжа.

 

Бившата половинка на Блатечки твърди, че никой не знае какво му готви съдбата, с какви изненади ще се сблъска занапред, затова е и против онова обвързване, което е за „цял живот“. Самият живот според нея бил една дълга улица с много пресечки и никога не знаеш на коя от тях ще срещнеш по-истинският и по-хубавият и ще се влюбиш. Впрочем такова животно като любов няма, стига до крайност моделката. Наречена е така от приличие, а всъщност е сексуално привличане.

„На първо място в живота е сексът, а не любовта, и това не е моя фраза, казали са я много други преди мен“, откровеничи Диляна.

 

Романтиците сигурно няма да я разберат, но тя отстоява мнението си и досега връзките й не са я водили към олтара, където самата тя не желае да отиде. Всяка връзка е предпоследна, смята бившата манекенка, която днес е щастлива с бизнесмена милионер Лъчезар Захариев.

 

Диляна и Лъчезар се запознаха, след като актрисата се раздели с бащата на сина си – Асен Блатечки и известно време бе в депресия.

 

Човекът, спечелил доверието на красавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше любим на нощните купонджии плажен бар на къмпинг „Градина“. Освен това Лъчезар Захариев е и в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в телевизиите по въпросите за ресторантьорския бранш. Разбира се, ресторантьорът има и стабилни финанси.

 

Проститутка, момиче на повикване, развратна мръсница...

Такива са, общо взето, ролите, които Диляна Попова е играла в киното.

В „Стъклен дом“ е била елитна проститутка в Италия, в „Love.net“ беше момиче, което можеш да си поръчаш за секс от сайт за запознанства.

В „Революция Z“, „Завръщане“ и „Завръщане 2“ брюнетката също не блести с кой знае какви роли. Преди 13 години бе първият екранен дебют на Диляна Попова. Това се случи в „Станция Нова“, където красавицата води класацията „Последно 10“. Тогава тя заместваше титулярния водещ Стефан А. Щерев, който бе на театрално турне извън границите на България.

 

След няколко месеца предстои завръщането на Диляна в телевизията и ще видим как ще се справи в ролята на водеща и дали ще е успешна конкуренция на Ралица Паскалеваводещата на „Игри на волята“. Снимките на „Островът“ вече започнаха във Филипините.

Източник: Уикенд