март 28, 2024

Диляна Попова в топ 5 на най-красивите български актриси

https://kliuki.net/liubopitno/dilyana-popova-v-top-5-na-nay-krasivite-balgarski-aktrisi/159240 Kliuki.net
Диляна Попова в топ 5 на най-красивите български актриси

Диляна Попова в топ 5 на най-красивите български актриси у нас

Актрисата Диляна Попова попадна в класацията ни за най-красивите актриси в България. Не само попадна, но и оглави класацията с достойното първо място. Класацията ни продължава с още четири невероятно красиви актриси, които имаме късмет да наречем наши момичета. Ето и кои са те:

  1. Диляна Попова е най-известна с това, че е модел, но последните няколко години се изявява доста успешно и като актриса. Най-ярко запомнящата й се роля е може би тази в тийн сериала „Революция Z'' където там тя се изявяваше като сексапилна спортна преподавателка по физическо възпитание, пише "Марица".
  2. На второ място слагаме Ирена Милянкова. Елегантната 33-годишна майка заряза киното в името на семейството си, като остави зад гърба си емблематичните си роли в култовия сериал „Под прикритие'' и филма „Цветът на хамелеона“ (2012).
  3. Тук отдаваме почит на Елен Колева. Тя озапочна актьорската си кариера с филма „Шивачки'', през „Забранена любов'', та чак до "Фермата" и отвъд риалити формата. При това тя продължава да бъде една от най-красивите български актриси, а също и една от най-популярните. А между ролите се е отдала и на писане. Желаем й успех!
  4. Диана Димитрова ще класираме днес на четвъртото място. Тя за отрицателно време се превърна във фаворитката на зрителите, още с първите си изяви в българския тв ефир като д-р Зорница Огнянова, в българския сериал „Откраднат живот''. Там тя освен ослепителен чар показа и много талант, с което продължава да разтуптява мъжките сърца.
  5. На пето, но не и по-важност, разбира се, поставяме Даяна Ханджиева. Дебютът на красавицата в „Скъпи наследници'' й спечели много почитатели, които вярват, че е една от най-талантливите ни и млади актриси, с които да се гордеем.

Класацията със сигурност може да продължи още, защото можем само да се гордеем с хубостта и чара на българските актриси, които освен с визия, блестят и с талант. [caption id="attachment_161096" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова, из. Марица Диляна Попова, сн. Инстаграм[/caption] Диляна Попова в топ 5 на най-красивите български актриси - Снимка 2