март 29, 2024

Димитър Рачков призна, че се е разделил с Анита

Няма да повярвате каква е причината за раздялата им

https://kliuki.net/liubopitno/dimitar-rachkov-prizna-che-se-e-razdelil-s-anita/201029 Kliuki.net
Димитър Рачков призна, че се е разделил с Анита

Шоуменът Димитър Рачков сложи тайно край на връзката си с Анита. Той е прекратил отношенията си с нея без излишен шум.

 

Всъщност раздялата между едрогърдата блондинка и водещият на „Като две капки вода“, се е случила в края на януари. Новината бе потвърдена и от хора от екипа му.

 

Димитър Рачков призна, че се е разделил с Анита

Рачков лично призна, че вече не е заедно с Анита, но не бе твърде словоохотлив по темата. Той обаче не пропусна да отбележи, че хората се събират и разделят и това са нормални неща. Подчертава, че е важно да са живи и здрави и всеки да открие своя късмет по пътя си. надява се медиите да уважат желанието му да не говори повече по тази тема.

 

Припомняме, че началото на любовния романс между бургаския комик и хасковската красавица, бе дадено преди три години, малко, след като се раздели с Мария Игнатова.

Рачков и Анита се запознали по време на снимки за песента на братя Аргирови „Ние“ и оттогава били почти неразделни. Блондинката дори се нанесе да живее при него, а през миналото лято се понесе мълвата, че са сключили тайно църковен брак

 По-късно стана ясно, че тази информация е измислица.

 

Според хора от обкръжението на Рачков, причината за раздялата им не е изневяра, а повече от тривиална – несходство в характерите.

Двойката бе вкарвана във всевъзможни сюжети от медиите, най-често с раздяла в резултат на голямата възрастова разлика помежду им. Припомняме, че Анита е едва 24-годишна, а Рачков отпразнува 50-я си юбилей през миналата есен.

Източник: Уикенд