October 16, 2024

Диона може да влезе зад решетките, ако продължава да наглее

Певицата прекрачи всички граници и играе по нервите на съдията

https://kliuki.net/liubopitno/diona-mozhe-da-vleze-zad-reshetkite-ako-prodalzhava-da-naglee/231993 Kliuki.net
Диона може да влезе зад решетките, ако продължава да наглее

Диона си позволи да изпита хорското търпение за пореден път, пропускайки съдебното заседание по делото, водено срещу нея за шофиране под въздействието на наркотични вещества. Като причина за неявяването й в съда посочва, че е била извън пределите на страната.

 

Този път Софийският районен съд й наложи нова мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 10 000 лева. Певицата посрещнала тази новина в Дубай, където се кълчоти през последните няколко дни и качва снимки в Инстаграм, придружени от мъдри мисли.

 

Новата мярка й е била наложена заради това, че Денислава Сашова, както е рожденото й име, не приела изпратените й призовки да се яви на заседанията по делото. Досегашната гаранция на изпълнителката от 5 000 лева бива отнета в полза на държавата, а заседанието било отложено за 6 ноември.

Адвокатът й представил самолетен билет в съда с обяснението, че певицата е извън страната. Видимо раздразнен, съдията обаче посочил, че това не е основателна причина за отсъствие. Новината е отпреди около седмица. За това време по нищо не пролича от Инстаграма на Диона, че е притеснена, даже ангажирана с делото и събитията, свързани с него и тя продължава заниманията си с далеч по-приятни дейности.

 

„Здравейте, приятели! Честит Световен ден на музиката, на това, което ни обединява и ни събира“, изскочи певицата полугола в клип в Инстаграм. Времето на публикацията

създава впечатлението, че май е споделила видеото малко след съдебното заседание, което пропусна. В клипчето, в което на заден фон синее море, Диона призовава феновете на рапа да си вземат билети за предстоящо участие на чуждестранен изпълнител в България. Певицата уверява, че самата тя вече си е закупила билет.

 

От последвалата й активност в социалната мрежа става ясно, че е в Дубай, и благодари на всички за хубавите пожелания, без да е ясно за какво са били. Още повече, че под въпросния пост далеч не се леят честитки, а критики за нейното поведение от провинението й употребата на забранени вещества до избора й на прекалено разголен тоалет. Диона рекламира и предстоящия нов хит на Лоренцо – синът на Софи Маринова.

 

Юристи отбелязват, че съдебните неволи на Диона никак не са за подценяване. Заради наглото си поведение чалгаджийката може да вбеси съдията, да отнесе и ефективна присъда, и да попадне зад решетките, както се случи преди време с Андре Токев.

„Много е възможно да получи 6-месечна присъда и да влезе в сливенския затвор“, коментира столичен адвокат.

Източник: Уикенд