април 27, 2024

Дретакис напира отново да се събере с Кобилкина, тя не ще и да чуе за него

Наслаждава се на свободата си

https://kliuki.net/liubopitno/dretakis-napira-otnovo-da-se-sabere-s-kobilkina-tya-ne-shte-i-da-chue-za-nego/209061 Kliuki.net
Дретакис напира отново да се събере с Кобилкина, тя не ще и да чуе за него

След като преди няколко месеца Наталия Кобилкина обяви изненадващо, че се развежда, от тогава се стреми да поддържа приятелски отношения с бившия си съпруг Такис Дретакис заради 4-годишния им син Филип.

 

Проваленият гръцки бизнесмен очевидно е прочел грешно отношението й и към днешна дата прави всичко по силите си, за да се съберат отново. На този етап намеренията му не са се увенчали с успех, тъй като Кобилкина била категорична, че иска да продължи наред без него.

 

Неотдавна двамата демонстрираха семейно щастие в Лондон, но всичко това било само фасада заради първия учебен ден на наследника им. Именно това дало повод на Дретакис да пробва отново да се добере до сърцето на сексоложката, но ударил на камък. Наталия отбелязва, че едва ли ще се обвърже сериозно в скоро време. Макар да не й липсват обожатели, предпочита да остане сама за известно време. Категорична е, че винаги ще избира себе си и своята истина. Допълва, че за никъде не бърза и просто се наслаждава на свободата си. Според нея във всеки етап от живота има по нещо красиво. Заключава, че когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселена избира теб.

 

Причината поради която Дретакис напира да се върне отново при Наталия е, че напоследък бил изцяло на нейна издръжка, тъй като го закъсал доста сериозно финансово. Именно финансовите му несгоди довели до края на романтичните му отношения със сексоложката.

 

Дретакис напира отново да се събере с Кобилкина, тя не ще и да чуе за него

На всичкото отгоре Такис бил изключително ревнив и никак не му се нравила популярността на съпругата му. Постепенно гъркът разбрал, че тя не е от жените-домакини, които си стоят вкъщи, а около нея винаги има много хора и камери.

 

Освен това Наталия не могла да забременее при първите опити и репродуктивните й проблеми изострили допълнително отношенията им. Мълвата носи, че Такис дори й изневерил няколко пъти. Кобилкина пък тръгнала по врачки и ходжи, надявайки се, че така ще се сдобие с наследник. Но и те не успели да й помогнат, докато накрая чудото не се случило съвсем изненадващо.

 

Към днешна дата Наталия обучава дамите как да преминават сравнително безболезнено през развода и да се съхраняват като жени.

Източник: Уикенд