юни 26, 2024

Духът на Средиземноморието идва в Св. Влас с новия OPA Greek Restaurant Marina Dinevi

С грандиозно откриване ще посрещнем лятото на 21 юни под звуците на оркестър Lucky Band

https://kliuki.net/liubopitno/duhat-na-sredizemnomorieto-idva-v-sv-vlas-s-noviya-opa-greek-restaurant-marina-dinevi-2/225188 Kliuki.net
Духът на Средиземноморието идва в Св. Влас с новия OPA Greek Restaurant Marina Dinevi

Перфектната средиземноморска кухня и опияняващите коктейли това лято си дават среща с балканските ритми и плажното безгрижие на крайбрежната алея в Св. Влас. Там на 21 юни новият OPA Greek Restaurant отваря врати на Marina Dinevi с щуро парти под звуците на оркестър Lucky Band.

 

Ресторантът е разположен на първа линия и освен галещи небцето морски рецепти предоставя неповторима гледка към яхтеното пристанище и великолепния плаж на курорта.

Менюто е сбъдната мечта за почитателите на средиземноморския вкус и предлага авторски прочит на салатите със свежи домати, ароматни печени чушки и задължителните за гръцката кухня сирена. Вниманието на ценителите със сигурност ще бъде грабнато от микса свежи салати със сирене “Фета”, задължителната Гръцка салата с чери домати и овче сирене с риган, както и любимите морски дарове, поднесени в Салата със скариди и авокадо, приготвена с бейби спанак, сушени домати, айсберг и чери домати, а също и виртуозната салата киноа с октопод и авокадо.

 

Специално място в менюто на ресторанта ще заемат морските дарове в най-различни вариации, като за голямото откриване талантливият шеф готвач издаде, че е заложил на топящите се в устата скариди Саганаки, както и множество вариации на калмари и октопод.

При разядките тържествуват маринованите риби, тарама хайверът с гръцка питка, както и класическите тиквички и патладжан мелинджана.

 

Листата с предястия пък изобилства от октопод на барбекю и октопод с рукола и чери, заедно със средиземноморските калмари, поднесени със сушени домати, каперси, чесън и билки.

 

Какво музикално меню е подготвил за фолк меломаните оркестър Lucky Band, ще разберете на 21 юни, когато е голямото откриване на OPA Greek Restaurant на Марината в Св. Влас.