October 22, 2024

Джан Яман изчезна! Актьорът аут и от мрежата след серия гафове (Подробности)

Джан Яман изчезна

https://kliuki.net/liubopitno/dzhan-yaman-izchezna-aktyorat-aut-i-ot-mrezhata-sled-seriya-gafove-podrobnosti/226419 Kliuki.net
Джан Яман изчезна! Актьорът аут и от мрежата след серия гафове (Подробности)

 

Актьорът Джан Яман изненадващо изчезна. Звездата на турското кино, който в момента гради кариера в Италия, неочаквано изтри акаунтите си в социалните мрежи. И остави в пълно недоумение 11 милиона последователи. Мнозина се чудят къде изчезна любимият им актьор, а не са малко и онези, които не знаят какво се случва с него. Някои дори имаха съмнения, че е приключил кариерата си или е разорен.

Оказа се обаче, че мистерията може да не е толкова драматична, а по-скоро прозаична. И Яман вероятно е изтрил акаунта си заради ... преследвачи.

Настойчива двойка от Дубай писали на актьора с предложение да му платят 1 милион евро, за да вечерят с него и да се срещнат. Яман обаче не бил особено очарован от тази идея и отказал. Настоятелните почитатели го преследвали повече от седмица, а явно артистът накрая се е ядосал и е блокирал временно акаунтите си в социалните мрежи, докато натискът върху него не намалее.

Припомняме ви, че актьорът от доста време предизвиква скандали в социалните мрежи. Преди няколко месеца счупи телефона на фенка, която искала да се снима с него. Малко преди това едва не наби журналист, а наскоро имаше и друг скандал заради папараци.

Както е известно, Яман напусна Турция, за да гради кариера в Италия и за да последва една жена. Слуховете за брак между него и известна тв водеща обаче се оказаха малко преувеличени и към днешна дата актьорът продължава да е ерген. А заради славата му на труден артист, не са много желаещите, които да са готови да работят с него…