September 08, 2024

Джино Бианкалана е затънал в дългове, но джитка с „Бентли“ и пазарува в мола

Двамата си ометоха крушите от социалните мрежи

https://kliuki.net/liubopitno/dzhino-biankalana-e-zatanal-v-dalgove-no-dzhitka-s-bentli-i-pazaruva-v-mola/225395 Kliuki.net
Джино Бианкалана е затънал в дългове, но джитка с „Бентли“ и пазарува в мола

Макар Джино Бианкалана да дължи пари на цял куп хора, това не му пречи да пазарува щедро в столичен мол. Освен това риалити героят джитка из София с Бентли за 200 бона, а същевременно дължи пари на служители, доставчици, търговци и снабдители.

 

Както вече ни информирахме преди време, Бианкалана е завлякъл десетки хора, при това с крупни суми като има да им дава около 15 000 лева. Тук е моментът да отбележим, че това е сумата, която дължи само по известните на медиите случаи, а със сигурност има и такива, които все още не са станали обществено достояние.

 

Мълвата носи, че циганинът, чието истинско име е Гино Ташев дължи над 40 000 лв., освен това е длъжник на „Топлофикация“ и „Софийска вода“, а фирмите му са в позорния списък на НАП за невнесени данъци и осигуровки на служителите.

Наскоро жена му отрече слуховете, че двамата са разделени и допълни, че двамата са заедно от 6 години. Причина за понеслата се мълва за раздялата им е фактът, че повече от година двамата не са се появявали заедно в публичното пространство или пък в социалните мрежи, а Джино дори заличи профила си в Инстаграм, отбелязвайки, че вече е прехвърлил 40-те и е сериозен мъж, на когото не му отиват профили в социалните мрежи.

 

Всъщност по-скоро се е усетил, че не е добре да се хвали с парите и колите, а да дължи пари на сума ти хора. 

Прави впечатление, че Кристиана, която доскоро се радваше на медийната слава, сега е запял друга песен – че е започнала да й тежи. Доскоро двамата с рома афишираха не само връзката си, а и всеки от подаръците, които той й правеше – скъпи бижута, пътешествия, луксозни автомобили, нови имоти… Човек едва ли би останал с впечатление, че Кристиана пази личното си пространство, както твърди сега. Очевидно причината за затишието и на двамата са именно дълговете им към редица частни лица, фирми и институции.

Източник: Уикенд