март 29, 2024

Джино Бианкалана става баща на дъщеря до броени дни

На седмото небе е от щастие

https://kliuki.net/liubopitno/dzhino-biankalana-stava-bashta-na-dashterya-do-broeni-dni/198310 Kliuki.net
Джино Бианкалана става баща на дъщеря до броени дни

Остават броени дни до момента в който риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана Канева ще се сдобият с рожба.

 

Хубавицата се показа с огромен корем още през ноември. Сексапилната лекарка и Джино са в очакване на дъщеря. Заедно са от четири години, а през лятото се сгодиха. Сватбата ще е след като се роди бебето.

 

Гино Тошев, както е истинското име на Бианкалана, мислеше за брак още от самото начало, но изчакваше и любимата му да узрее за тази крачка. Анева вече е на 28 години, завърши медицинското си образование и е в идеална възраст да роди първата си рожба. Джино е много горд с нея.

 

За първи път се срещнали в болницата, където Джино й бил пациент. След това постъпил „по спешност“, но объркал отделението и му се наложило да мисли нови изпълнения, за да я срещне отново. Това, с което го спечелила били невинността, красотата и честността й. При него било любов от пръв поглед, но оставил нещата да се развият по естествен път.

Категоричен е, че е жената на живота му и допълва, че никога не е изпитвал такава силна любов, както към нея.

 

Не крие, че е щастлив, че след множеството несполуки в личния си живот най-накрая е срещнал сродна душа.

Припомняме, че през 2016 г. преживя тежка катастрофа с мотор и все още се бори с тежките последици от нея. До момента е преминал през над 20 операции на крака и все още не може да го движи добре. Силно се надява, че вече е приключил с хирургическите интервенции. Макар всичко преживяно, моторите и бързите коли му остават страст и до днес.

Източник: Уикенд

Джино Бианкалана става баща на дъщеря до броени дни

Джино Бианкалана става баща на дъщеря до броени дни - Снимка 2