май 21, 2024

Джулиана Гани и Теодор отпразнуваха годишнина (Похвалиха се с най-важните си моменти – Видео)

Едно от най-провокативните семейства у нас се разписа със специално видео по случай празника си

https://kliuki.net/liubopitno/dzhuliana-gani-i-teodor-otpraznuvaha-godishnina-pohvaliha-se-s-nay-vazhnite-si-momenti-video/214261 Kliuki.net
Джулиана Гани и Теодор отпразнуваха годишнина (Похвалиха се с най-важните си моменти – Видео)

Годишнина отбелязаха скандалната Джулиана Гани и новият ѝ мъж – Теодор. Двамата се намериха сравнително скоро и след плачевния опит на моделката с бившия ѝ тя вече се доверява на нов партньор, че и се радва на второ дете. Клипчето сподели настоящият ѝ възлюбен, като се разписа и с доста умилителни думи относно живота им заедно. Той благодари на своето мило момиче за всичко, случило му се през изминалата година. Според него това са най-паметните и важни неща в живота му. Според Теодор Джулката го е направила най-щастливия мъж и баща на света, затова и ще ѝ бъде вечно благодарен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Така младите родители отбелязаха годишнината си и в социалните мрежи. Засега мълчат дали са правили нещо по-специално и дали има замесени гости в случая. Обикновено Джулиана Гани и е особено активна в Мрежата и не оставя последователите си без материал за окото и слуха. Проличава, че тя се подготвя за коледните и новогодишните празници, а какъв е планът, предстои да видим. Малкият ѝ син вече поотрасна и явно е в отлични отношения с батко си Давид, поне така крещят, разбира се, кадрите ѝ в Инстаграм.

Източник: Инстаграм