април 20, 2024

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното

Стройна като газела, на убийствено тънък ток, под звуците на арфа и с 5-звездно меню, родилката отпразнува появата на малкия Кай

https://kliuki.net/liubopitno/dzhuliana-gani-po-slaba-ot-vsyakoga-na-izpisvane-ot-rodilnoto-2/199315 Kliuki.net
Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното

Изящна, тънкокрака и нежна, все едно не е дала живот току що, Джулиана Гани събра очите на близките си, дошли в Медицински комплекс “Д-р Щерев” да поздравят с “Добре дошъл” новородения й син Кай. Моделката бе заложила на електриково-портокалов клин и сако от актуалния туид в същия нюанс. Екстравагантният тоалет разкриваше перфектния й корем и талия на оса, по които изминалите 9 месеца бременност не са оставили следа. За капак красавицата беше подчертала безкрайните си крака в стилето на убийствено тънък и висок ток, с който окончателно доказа, че майчинството е добавило още повече сексапил и женственост към личността й.

 

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното

Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й от болницата. В специална зала към столичния медицински комплекс реалити звездата и половинката й Теодор Гецов събраха роднини и приятели, за да ги запознаят с Кай. Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който дори измисли името на братчето си.

 

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното - Снимка 2

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното - Снимка 3

Джулиана, която по образование също е класически музикант, разказа, че неслучайно е искала именно арфа да звучи на събитието. Тя припомни, че някога този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и вярва, че хората се възпитават чрез музика. Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за изпълненията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живееше и работеше, а преди това е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.

 

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното - Снимка 4

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното - Снимка 5

Джулиана Гани по-слаба от всякога на изписване от родилното - Снимка 6

Освен наслада за сетивата, първото събитие на малкия Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки приятели на Джулиана, които са собственици на едно от най-известните заведения в Студентски град. Най-впечатляващи бяха октопод с каперси и маслини, както и бушета с пате от гъши дроб и пъдпъдъче яйце. За любителите на сладкото имаше необичайни луксозни бонбони, които светят на UV светлина.