април 20, 2024

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си 

Бременната красавица и мъжа на живота й почетоха тъщата с изискано парти 

https://kliuki.net/liubopitno/dzhuliana-gani-podari-nezabravim-rozhden-den-na-mayka-si-2/167876 Kliuki.net
Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си 

Освен красива жена и грижовна майка, Джулиана Гани доказа, че е дъщеря за пример. Изкусителката, която скоро ще дари приятеля си Теодор с мъжка рожба, събра роднини и приятели в елитен столичен ресторант за 69-тия рожден ден на майка си.

Наздравици за годишнината на очарователната дама вдигнаха над 25 гости, които останаха възхитени от ястията в италиански и френски стил. Сред тях се открояваха телешките и рибни деликатеси с трюфел, които не оставиха равнодушни дори най-капризните дегустатори. Финалът на вечерта бе поставен с празнична торта, сътворена от елитни майстори-сладкари, които аранжираха шоколадовото изкушение с цяла дузина живи цветя.

Самата Джулиана блестеше в изискан сет от черно бял пепит, а умопомрачителните й крака бяха обути в актуалните кубинки с дебел грайфер, издържани в дискретния цвят nude. 

За разлика от повечето представителки на шоу бизнеса, Джулиана винаги е споделяла, че семейството е най-голямата ценност в живота й, а приказния празник, който подари на майка си доказва, че тя е жена с голямо сърце, достойна за любовта на хилядите си почитатели.
 

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си 

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си  - Снимка 2

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си  - Снимка 3

Джулиана Гани подари незабравим рожден ден на майка си  - Снимка 4