май 10, 2024

Джулиана Гани се стопи до под 50 кг.

В момента Джулката е по-слаба дори от времето, в което е била ученичка

https://kliuki.net/liubopitno/dzhuliana-gani-se-stopi-do-pod-50-kg/222275 Kliuki.net
Джулиана Гани се стопи до под 50 кг.

Изглежда и Джулиана Гани е последвала примера на Галена, предвид факта, че вече е заприличала на жив скелет. За разлика от смядовката обаче, еротичната моделка не се е стопила с помощта на инжекции, а покрай нервите в „Като две капки вода“, където, както е известно се изявява всеки понеделник.

 

От старта на участието й в шоуто за имитации, Джулиана е свалила цели 5 кг. и твърди, че се чувства в перфектна форма. Последователите й обаче я подложиха на сериозни критики, че е твърде кльощава. За ръста й, който е над 172 см, тегло от 50 кг. граничи с анорексия.

В момента Джулката е по-слаба дори от времето, в което е била ученичка. Тя споделя, че благодарение на „Капките“ е потиснала много суетата си. „Представете си какъв шок е за кифла като мен да се гледа в огледалото с брада, мустаци, гола глава и със стойка на мъж. Вече го приемам като майтап. Първият ми мъжки образ бе култов – Мирилин Менсън – труден и специфичен, заради който имах много репетиции. Образът сам по себе си ме кефи, но когато се видях в огледалото щях да припадна“, признава Джулиана, която дава всичко от себе си в шоуто за имитации.

Източник: Уикенд