април 27, 2024

Екшън! Галена пръсна по шевовете Club 33 за 10-я му рожден ден

Поп фолк дивата бе изложила тяло на показ с изрязано бюстие и прилепнал черен панталон

https://kliuki.net/liubopitno/ekshan-galena-prasna-po-shevovete-club-33-za-10-ya-mu-rozhden-den-3/220428 Kliuki.net
Екшън! Галена пръсна по шевовете Club 33 за 10-я му рожден ден

Ураган от горещи страсти помете Club 33 миналия четвъртък, когато Галена буквално пръсна по шевовете най-оборотната дискотека на нощна София. Мега звездата на попфолка гастролира на сцената по случай 10-я, юбилеен рожден ден и вдигна по масите най-яките купонджии, които цяла седмица поливаха годишнината от откриването на клуба.

 

Противно на слуховете, чалга дивата демонстрира изящно, силно и пращящо от здраве тяло, чиито апетитни извивки щедро бе изложила на показ с впито, изрязано бюстие и прилепнал черен панталон, чиято прозрачност не остави много на въображението, за радост на силната половина от гостите.

 

Галена вдигна на крак присъстващите с разтърсващ микс от най-големите си хитове, вълнуващи балади и кръшни денс парчета, в които самата тя се раздаде на макс, доказвайки, че титлата “мама ураган” й прилага отлично.

 

А на 28 март, в “малката събота”, както е по-известен четвъртък, завършващите висшето си образование ще могат до се веселят с вход свободен, а за високият градус ще се погрижи Константин с разбиващ микс от златни хитове и нови поп фолк ритми.

 

Желаещите да станат част от безкрайния купон в Club 33 могат да резервират места на тел. +359 877 333 033, или на място в дискотеката в Студентски град, ул. “Атанас Манчев” 1.