април 27, 2024

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

https://kliuki.net/liubopitno/ekskluzivno-kiril-despodov-gotvi-svatba-s-dashteryata-na-mlekarya-dimitar-zorov-3/220453 Kliuki.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

ЕКСКЛУЗИВНО: Кирил Десподов готви сватба с дъщерята на млекаря Димитър Зоров

Запознати твърдят, че съвсем наскоро Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е готова да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, сам Десподов и бил предложил годеж, като двойката планирала сватба в края на лятото

Един от най-проспериращите български футболисти Кирил Десподов, който в момента играе в гръцкия ПАОК, е на прага да надене брачната халка. 

Това разкриват запознати, близки до бъдещата му съпруга.

Звездата на ПАОК е в интимна връзка с дъщерята на Млекар №1 на България Димитър Зоров. Същият отдавна има луксозен имот на първа линия на Халкидики, но преди година се сдобива и с луксозен пентхаус в Солун. Апартаментът бил изключително луксозен с директна гледка към морето, като бил подарък от Зоров за неговата дъщеря. Именно в този апартамент и към момента живеят щерката на Зоров, Силвия Зорова, заедно с Кирил Десподов. 

 

Запознати твърдят, че съвсем наскоро Силвия Зорова е споделила със свои близки, че е готова да мине под венчилото с Кирил Десподов. Нещо повече, сам Десподов и бил предложил годеж, като двойката планирала сватба в края на лятото. 

Влюбените планирали тържеството да се проведе в Гърция като с организация щял да се заеме лично Млекар №1 на България Димитър Зоров. 

Агентите ни твърдят, че бащата на младоженката Силвия бил много щастлив от предстоящото събитие, като се готвил да покани на сватбата поне половината от българската олигархия. 

Източник: mediamall.info