април 27, 2024

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Червенокосата фурия контролира паричните потоци на “Клас Олио”, преди това е вършала в бизнесцентъра на ОББ

https://kliuki.net/liubopitno/ekskluzivno-v-kliukinet-asen-blatechki-zabi-maznata-finansistka-eleonora-yanakieva/212040 Kliuki.net
Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-сетне си намери жена да го храни. Новата му забивка е червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед - “Клас Олио”. Преди това фурията е въртяла бизнесцентъра на ОББ, където отново е работила на висока и отлично платена позиция.

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Според бившите си колежки, г-ца Янакиева била типична представителка на градските попрезрели моми - сексуално разкрепостена и любителка на секса без задръжки с доскорошните си колеги от ОББ. Източник от финансовите среди уточни, че сред банковите служители имало негласно правило да се менкат в кревата на колегиален признак, извъртайки многочислени караминьоли в обедната почивка и непосредствено след пускане на кепенците.

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева - Снимка 2

Мръснишката тенденция не подминала и ОББ, където Елеонора е работила цели 17 години, редят завистници. В социалните мрежи откриваме снимка на Янакиева в страстна прегръдка с неизвестен мачо, с когото най-вероятно са смесвали работата с кефа.

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева - Снимка 3

Друг е въпросът дали повод за напускането й от банката не е ревност от страна на по-високопоставени колежки, чиито млади лъвчета са минали през кревата на червенокоската.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева - Снимка 4

Асен Блатечки от своя страна хич не се трогвал от бурното минало на новата си изгора. За него било важно да има жена, която сама си изкарва хляба и не тежи на изтънелия му джоб. Макар в мокрите му сънища да било пълно с манекенки и певици, актьорът си давал сметка, че не може да покрива масрафите на подобни тунинговани кокони със смешните си хонорарчета. Надут като пуяк, той държал жените да му се лепят заради хубостта и мъжеството, а не заради пари и армагани. Друг е въпросът, че преливащото му шкембе и пиянски торбички под очите нямат много общо с младежкия сексапил, но за него това явно са подробности.

Ексклузивно в kliuki.net! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева - Снимка 5

Пред колеги от арт гилдията екранният любимец се хвалел, че банкерката Елеонора му е таман - хем запазена на вид, хем независима жена, която ще носи парите вкъщи, докато той лежи на дивана, надига бирите и дими като комин на ТЕЦ. За това щял да прави всичко възможно да й завърти главата, че да има кой да го гледа на стари години, когато ролите и рекламните ангажименти секнат, а единственото, което расте ще е биреният му шкембак, клюкарят го халтураджии на по чашка.

 

Очаквайте още разтърсващи разкрития за миналото на мазната финансова акула Елеонора Янакиева.

Източник: crimesbg.com