ноември 30, 2023

Ексклузивно в kliuki.net! Мама Ураган - Ивайла Бакалова в топ форма 15 дни след раждането! Папарашки снимки

Миската отвя конкуренцията с нежно и секси тяло

https://kliuki.net/liubopitno/ekskluzivno-v-kliukinet-mama-uragan-ivayla-bakalova-v-top-forma-15-dni-sled-razhdaneto-paparashki-snimki/199170 Kliuki.net
Ексклузивно в kliuki.net! Мама Ураган - Ивайла Бакалова в топ форма 15 дни след раждането! Папарашки снимки

“Тяло като от корица на списание” - това е краткият ни коментар за визията на Ивайла Бакалова. Майката на малката Вяра, която проплака в навечерието на Рождество Христово, изглежда повече от перфектно, без следа от бременност и раждане. Наш репортер излови красавицата “в крачка” докато върви по столичен булевард и снимките определено си струват.

 

Стегнат, плосък корем с изваяна преса, тънки като струни крака, великолепна свежа кожа и излъчване на тийнейджърка! Хубавицата не беше изневерила на любимата си монохромна визия, която е нейна запазена марка. От глава до пети в черно, любимите й авиаторски цайси, буйни, но перфектно подредени къдрици, чанта от луксозен бранд и дежурния телефон в ръка.

 

По всичко личи, че майчинството не й пречи да движи деловите си задачи и тя намира време да съчетава грижите за бебето с бизнес ангажименти, а за капак да изглежда така, сякаш току що е излязла от салон за красота. Определено любимият й мъж Веселин Денков е ударил джакпота и има много поводи да черпи!