април 27, 2024

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото

Плевенският ренегат откраднал знойната брюнетка от бивш депесар. Баджанак му станал и Веселин Марешки

https://kliuki.net/liubopitno/ekskluzivno-v-kliukinet-novata-na-rudi-gela-reklamna-shefka-v-tototo/206056 Kliuki.net
Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото

Вечният политически шмекер и отцепник от няколко партии Радостин Василев люби гореща и секси мадама на висок пост в Спортния Тотализатор, издадоха запознати с креватния живот на народния трибун. Новата му тръпка се казва Мирела Желязкова, 25-годишна изкусителка от Велико Търново, която на всичко отгоре през пролетта на 2022 г. става директор “Реклама и дигитален маркетинг” в тотото благодарение на оралните, вагинални и анални заслуги към Гела.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 2

Въпреки, че той по настоящем е изритан позорно от политическата сцена, връзката им процъфтява. Двамата през вечер се усамотяват в дискретен и неприлично скъп ресторант в полите на Витоша. На интимните им забежки “свети” не кой да е, а някогашният министър на културата и екс парламентарен шеф Вежди Рашидов. Той има вечно резервирана софра на втория етаж в заведението, а на съседната маса сервитьорът традиционно настанява Мирела и Радостин.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 3

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 4

Въпреки младата си възраст, поредната извънбрачна партньорка на Василев е навъртяла солиден креватен километраж, редят завистници. Допреди да хване в изящните си ръце топките на тотото, Мирела е въртяла табиетлийски иширети на друг млад и перспективен политик от турски произход, който стартира кариерата си в ДПС и за кратко дори става зам.-министър. Тъй като левентът е семеен, с цяла сюрия дребни дечица, връзката им се разпада и болярката реализира перспективен трансфер в будоара на Руди.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 5

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 6

Търновският сайт boliarinews хвърля светлина върху житие-битието на пъргавата мадама, която никак не е случайна. Мирела Желязкова е на 25 години, израснала е във Велико Търново. Според официалната й биография, тя е завършила ПМГ “Васил Друмев”, бакалавър е от ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий” – специалност “маркетинг”. Професия – управител в мебелна фирма, професионален опит – от 1 юни 2021 г. Според местни източници, офисът на мебелната фирма, която е на баща й Боян, се намира врата до врата с офиса на “Младежка радост” – сдружение, свързано с една много любопитна история за половин милион лева, която предизвика истински скандал и от днес е проверявана от прокуратурата.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 7

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 8

За парламентарните избори на 14 ноември 2021 г., Мирела Желязкова е поставена на 13-то място в листата на “Има такъв народ”, с водач проф. Андрей Чорбанов. Преди 5 години тя се появява в офиса на новоучредената партия на Слави Трифонов, след като се е разочаровала сексуалната си връзка с аптечния бос Веселин Марешки, в чиято партия също е била активист.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 9

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 10

Хубавелката била е много ентусиазирана да помага на структурата в старопрестолния град. Става скандал, обаче, когато се разбира, че Мирела Желязкова е назначена на работа в държавното тото, без за това да е известена партийната й организация, но министърът от квотата на “Има такъв народ” Радостин Василев отговаря, че не е длъжен да дава обяснения никому. Веднага след като на 13 юни Руди и депутати от ПГ на ИТН обявиха отцепването си от четата на Слави, Мирела Желязкова подава заявление за напускане на партията. На 1 септември м.г. е уволнена от тотализатора, а на 2 септември служебният министър Весела Лечева е издала заповед за проверка на всички договори по Националната програма за изпълнение на младежките дейности, сключени, докато министър на спорта е Радостин Василев.

 

Ексклузивно в kliuki.net! Новата на Руди Гела – рекламна шефка в тотото - Снимка 11

Не след дълго обаче кръшната госпожица тихомълком е възстановена на сладкия пост и в знак на признателност продължава да подслажда дните и нощите на последния си политически патрон, известен с прякора Руди Гела.