September 08, 2024

Елен Колева: Несполуките ме доведоха до това преобразяване

През годините си изгради образ на фатална жена покрай връзките й с предимно заможни мъже

https://kliuki.net/liubopitno/elen-koleva-nespolukite-me-dovedoha-do-tova-preobrazyavane/224702 Kliuki.net
Елен Колева: Несполуките ме доведоха до това преобразяване

След множеството изцепки, през последните 10 години Елен Колева се обърна към духовното и се интересува от психология. Именно несполуките са я довели до това й преобразяване в личен план. Твърди, че към днешна дата знае много добре какво иска от живота и към какво се стреми, но преди време била силно наранена и объркана. В този й период тя посегна към алкохола, с който често злоупотребяваше, цигарите и успокоителните също бяха неизменна част от ежедневието й. По думите й обаче, вече е намерила сили да се съвземе и да продължи напред.

 

Макар да признава, че трансформацията й е коствала много, все пак е успяла да я постигне. Започнала да посещава психоаналитик, с помощта на който се отървала от пороците, нанасящи й сериозни вреди в здравословен план. Категорична е, че вече не може да прави любов с мъж, който й вони на алкохол и цигари и поради тази причина й е много трудно да си намери половинка. Твърдо е убедена, че такъв мъж съществува и е решена да го открие, ако Вселената й помогне. Признава, че в звездната й карта е заложено, че ще среща трудности в общуването с противоположния пол и няма да срещне човек, напълно удовлетворяващ всичките й копнежи, но тя е решена, че няма да спре да го търси.

За никого не е тайна, че интимните връзки на Колева до момента претърпяваха пълен провал. След почти година с кипъреца Андреас Стилиану, идилията им се разпадна.

Актрисата вече е на 40 години и мечтае за подходящ мъж, който да я направи майка. Дава си ясна сметка, че биологичният й часовник тиктака неумолимо и няма време за губене, но пък и изискванията й за бъдещ партньор не са никак малки и няма намерения да прави компромиси.

 

През годините синеоката брюнетка не си поплюваше и сменяше гаджетата като носни кърпи. През леглото й минаха застаряващият бизнесмен Александър Найденов, по-известен като Майонезата, писателят Калин Терзийски, красавецът с еврейски корени Марсел Коен и скандалният общински съветник Давид Бонев. Мълвата носи, че за кратко е била любовница и на колегата си Иво Аръков.

 

Покрай връзките й предимно със заможни мъже, Колева си изгради имидж на фатална жена. Около нея непрестанно се навъртат индивиди с противоречиво житейско досие, но досега никой не се е задържал дълго време. Изключение прави единствено Марсел Коен, който възнамеряваше да сключи брак с нея, но се разделиха тихомълком и така и не се стигна до сватба.

 

Лоша шега й изигра славата й на златотърсачка покрай връзката й със Сашо Майонезата.

Професионалното й развитие куца също като личния й живот – режисьорите не я търсят за сериозни роли. През последните години имаше епизодично участие в „Откраднат живот“, където изигра жертва на домашно насилие, пребивана от съпруга си.

Запознати твърдят, че Колева действително е преживяла подобно нещо с Майонезата, който се отнесе доста грубо с нея след раздялата им и дори си позволи публично да я категоризира като лека жена.

Източник: Уикенд