април 27, 2024

Елена от „Ергенът“ май в скоро време ще надене брачния хомот

Двамата вече живеят под един покрив

https://kliuki.net/liubopitno/elena-ot-ergenat-may-v-skoro-vreme-shte-nadene-brachniya-homot/211747 Kliuki.net
Елена от „Ергенът“ май в скоро време ще надене брачния хомот

По всичко личи, че Елена Сергова, която се размина на косъм с първото място в риалитито „Ергенът“ миналата година, скоро ще чуе звън на сватбени камбани. Разбира се не с пианиста Евгени Генчев, за чието сърце се бореше в предаването.

 

От известно време насам Елена живее с човек, чийто външен вид е много далеч от този на къдрокосия музикант. За сметка на това пък бил много добър танцьор и разбирал от отглеждане на стайни растения.

 

Елена разкри за новата си връзка в края на август и показа снимка на изгората си край морето. След като замълча от август насам, тези дни тя намекна, че двамата вече живеят под един покрив.

 

Не пропуска да отбележи, че е открила мъж, който след едно приключенско лято и невъзможност да се погрижи за растенията в дома й, е трябвало да ги спасява наесен. Уточнява, че става въпрос за поизсъхнало авокадо, за което заедно със сестра му изобщо не вярвали, че ще излезе живот. Той обаче се погрижил толкоз добре за растението, че то се преродило.

 

Елена от „Ергенът“ май в скоро време ще надене брачния хомот

 

Едва ли признанието на момата е свързано с възторга от новите листа на авокадото. Всеки, който знае да чете между редовете ще си даде сметка колко упорит и грижовен мъж е открила тя. Освен това държи всички да знаят, че двамата делят обща спалня, при това не спорадично, а постоянно.

 

Към момента риалити героинята не разкрива повече подробности за новия мъж в живота й, но очевидно следващата стъпка, която очаква е бракът. Макар да не изглежда като човек държащ на подпис, напоследък сватбите станаха модерни сред популярните личности и тя най-вероятно ще е доволна, ако успее да натрие носа на съперницата си в риалитито Валерия, слагайки брачна халка преди нея.

 

Всеизвестен е фактът, че манекенката все още не живее с пианиста. Двамата поддържат връзка от разстояние, която според много хора не е реална и официалната им раздяла е единствено въпрос на време.

Източник: Уикенд