май 21, 2024

Емилия: Искам още деца от Башур

Лекарите казвали на Емилия, че няма как да има повече деца

https://kliuki.net/liubopitno/emiliya-iskam-oshte-deca-ot-bashur/210139 Kliuki.net
Емилия: Искам още деца от Башур

Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя как съчетава майчинството с многобройните си професионални ангажименти.

Поп фолк певицата и съпругът й са щастливи с голямото си семейство. Тя реши да се завърне на музикалната сцена, малко след като на бял свят се появи дъщеря й Жоржина.

Малката е на година и половина  в момента. Изпълнителката споделя, че е много спокойна и като всяко дете обича разходките, игрите на площадки с други деца. Храни се много добре и й личи, защото има големи бузки.

Емилия: Искам още деца от Башур

„Голяма радост ни е и съм благодарна на Господ, че ни дари с това щастие!” – разказва  щастливата майка. Именно тя е избрала името на момиченцето.

Лекарите казвали на Емилия, че няма как да има повече деца, но чудото се случило. Това станало след трагичната катастрофа – и двамата с Жорж Башур имали лоши изследвания. Имат деца от предишни бракове и се отказали.

„Не ни беше фикс идея и в един момент се получи, без да сме правили някакви усилия. Божа работа! Сега сме много щастливи” – споделя с вълнение певицата.

Любимата изпълнителка и мъжът й обожават децата и си говорят, че ако бяха по-млади нямаше да спрат дотук с увеличаването на семейството.

Източник: signal.bg