април 27, 2024

Емрах Стораро се усуква и около Натали Трифонова (Женкарят на „Денсинг старс” не може да сдържа нагона си)

Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/emrah-storaro-se-usukva-i-okolo-natali-trifonova-zhenkaryat-na-densing-stars-ne-mozhe-da-sdarzha-nagona-si/220502 Kliuki.net
Емрах Стораро се усуква и около Натали Трифонова (Женкарят на „Денсинг старс” не може да сдържа нагона си)

Целувката, която си позволи да залепи на устата на Веси по време на тангото е втория скандал, който се разигра по време на дансинга. Емрах Стораро си позволи да прекрачи прага на приличието, че чак изкара  партньорката си от нерви.

Такова гаменско държание на друго място би било санкционирано веднага и синчето на фолк певеца би изхвърчало на момента, но нали сме в България явно такъв интимен контакт е позволен.

Тука му се размина само с леко напляскване от журито  с  коментар, че е токсичен.Емо подсили спекулациите, че има влечение към Веси. С което засили интригата, че двамата са повече от партньори. Факт, който бе опроверган от Веселина, която сподели, че може и да се зародят някакви страсти между танцьорите, но е позволено да се изразяват само, чрез танца.

След като получи нежеланата ласка и целувка от младия фолкаджиия професионалната танцьорка видимо бе бясна на половинката си в тангото. Едва тогава Емо се усети, че е направил груба простотия, а дебелашката констатация на Краси Радков, който нарече двойката младоженци нагнети допълнително напрежението между тях.

Унизената Веселина започна да страни от партньора си и да го игнорира за заради непрофесионалното му поведение.  А той, останал сам без партньорка веднага се присламчи към най-голямата хубавица във формата Натали Трифонова. Като се показа като истински навлек и се снима с русата фурия и нейния  партньор. Стораро-младши за сетен път доказа какъв е женкар и, че няма какво да го спре, защото му е слаб ангела. Така попари мераците на баща с, че някога ще се укроти и ще спре да задиря всяка фуста, появила му се пред очите.

Източник:vihrogon.bg