май 22, 2024

Емрах Стораро се влюби до полуда в учителката си

Изглежда най-малкият Стораро ще сложи край на ергенлъка в най-скоро време

https://kliuki.net/liubopitno/emrah-storaro-se-vlyubi-do-poluda-v-uchitelkata-si/219545 Kliuki.net
Емрах Стораро се влюби до полуда в учителката си

Още самото начало през 2008-а „Денсинг старс“ работи не само като тв шоу, а и почти като агенция за запознанства. В танцовото състезание са се оформили далеч повече любовни двойки, отколкото в „Ергенът“, което уж е създадено специално, за да сватосва хора, търсещи сърдечна връзка. По всичко личи, че най-пресните влюбени в предаването са младият Емрах Стораро и неговата треньорка – Веселина Данева.

 

По всичко личи, че триседмичната работа с чаровната красавица Веси, е била достатъчна за сина на Тони Стораро да се увлече сериозни по учителката си по танци. Това стана кристално ясно в шоуто миналия вторник, когато двойките трябваше да пресъздадат на дансинга истории от популярни холивудски филми.

Емрах и Веси откриха вечерта с танц на Джина и маймунката от филма „Аладин“. След изпълнението си двамата се прегърнаха и Емрах целуна нежно Веси. Макар и по бузата, тази целувка изглеждаше много искрена и не съвсем приятелска. Когато чуха съдийските коментари, певецът и танцьорката се отправиха към специално обособената зона, в която трябваше да изчакат оценките си.

 

По традиция водещият Краси Радков започна да им задава уж забавни и невинни въпросчета. Ни в клин, ни в ръкав той попита най-младия Стораро дали е ерген. Момчето отначало замълча, а след паузата отговори: „Ерген съм, да“, но същевременно посочи своята партньорка по танци.

 

Краси му обясни, че може да се запише на кастинг за следващия сезон на „Ергенът“ и там да си търси мома за женене. Емрах не отговори нищо, но отново посочи Веси, очевидно намеквайки, че сърцето му точно в момента не е свободно и че тя е причината за това.

 

След като чуха оценките си, той се наведе към нея и я целуна. Пролича, че на танцьорката й стана приятно. Тя се обърна към Емрах и изглеждаше, че иска да отвърне на целувката му, но в последния момент се въздържа.

 

Ситуацията беше доста конфузна за момичето, за това пък младият Стораро въобще не се притесни. По реакцията на Веси пролича, че отношенията с ученика й са доста близки, но засега предпочита да не ги демонстрира по телевизията. Все още не може да се говори за сериозна връзка между двамата, но личи, че певецът е много увлечен по момичето, с което танцува.

Източник: Уикенд