март 28, 2024

Емрах Стораро така светнал Фики в слабините, че за малко да го остави без деца

Двамата се биели жестоко като деца, но днес са сплотени

https://kliuki.net/liubopitno/emrah-storaro-taka-svetnal-fiki-v-slabinite-che-za-malko-da-go-ostavi-bez-deca/200599 Kliuki.net
Емрах Стораро така светнал Фики в слабините, че за малко да го остави без деца

Само допреди няколко години бойните хватки като от кеч шоу в дома на Тони Стораро били ежедневие.

 

Фики и по-малкият от него със 7 години Емрах се биели непрекъснато и стресирали майка си до припадък. Една от причините за това е, че баща им Тони Стораро постоянно бил зает и отсъствал от дома. Братята така се вживявали в боя, че понякога нещата излизали извън контрол.

 

Емрах Стораро така светнал Фики в слабините, че за малко да го остави без деца

Емрах споделя, че много обичал да дразни брат си, който след като изтърпявал известно време лигавенето му, преминавал към „акция респект“. През смях Фики отбелязва, че като цяло брат му обичал шамарите.

 

Преди около десетилетие обаче Фики получава изненадваща съпротива – тъкмо преминал към обичайната „акция респект“, когато брат му изненадващо направил „лек ескиваж“. Малкият Стораро избегнал удара като умел боксьор, след което забил кроше в слабините на Фики, който паднал на пода, гърчейки се от болка. В това време Емрах побързал да се заключи в стаята, откъдето не излязъл в продължение на 10 часа. Фики напразно го чакал за отмъщение.

 

Ако не единственият, то това е един от малкото пъти, в които Емрах успява да надвие Фики.  

Макар като малки да си налитали постоянно на бой, към днешна дата двамата братя са много близки и сплотени, а и доста си приличат.

 

Оказва се, че и двамата са доста суетни и чувствителни, и в нередки случаи пускат по някоя и друга сълза на филм. Разбира се има и известни различия помежду им – докато Фики тренирал до скъсване във фитнеса, Емрах бил талантлив сваляч. Фики харесва естествената красота и доказателство за това е съпругата му Гюлджан, докато малкият заявява: „Каквото дойде“.

Източник: Уикенд