април 27, 2024

Енджи Касабие даде няколко полезни съвета за хората с подут корем

Сега се чувства по-добре от всякога

https://kliuki.net/liubopitno/endzhi-kasabie-dade-nyakolko-polezni-saveta-za-horata-s-podut-korem/205299 Kliuki.net
Енджи Касабие даде няколко полезни съвета за хората с подут корем

Енджи Касабие винаги е била открита за проблемите, свързани със зачеването. За щастие, преди 3 години мечтата й за наследник се сбъдна, и сега тя и съпругът й, ливанският модел, се радват на сина им. Въпреки това, семейството не крие, че са били изправени пред сериозни трудности след раждането му.

 

Диетоложката споделя, че със съпруга й се отдалечили емоционално поради нейната заетостта й с бебето и кариерата й, но успели да се справят с кризата и да останат заедно.

 

Енджи Касабие даде няколко полезни съвета за хората с подут корем

Експертката по здравословно хранене разказва, че след появата на детето преживяла по-натоварен период и не е имала много време за мъжа си. Въпреки това, тя подчертава, че любовта между тях продължава да съществува и сега.

 

Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки”, коментирала е неведнъж тя.

 

По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти.

„Вниманието към пациента е по-важно от парите, които взимаш от него. Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи”, категорична е красивата блондинка. За щастие, тревогите й свършват, след като на бял свят се появява синът й Райън. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото през първите  месеци бебетата са изключително сензитивни и  усещат всичко.

 

Тя иска да възпита истински мъж и не позволява глезене и разпуснато поведение на наследника си. „Уча го да е самостоятелен, за да може някой ден като порасне да се справя със замах с житейските предизвикателства. За Енджи и Рабих е важно да дадат на сина си добро образование. „Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици,, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си“, коментира гордата майка.

 

Въпреки че е заета с майчинството, Енджи Касабие не е изоставила работата си на диетолог. Убедена в, че затлъстяването най-често е причинено от стреса и липсата на любов към себе си. Самата тя също е страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците.

 

Специалистката споделя, че стомахът й се подувал ужасно и заради това се допитала до редица гастроентеролози. Те обаче й давали медикаменти, които тя ненавижда. Затова опитала да се пречисти максимално и да промени начина си на живот. Сега се храни още по-често.

 

Категорична е, че при повечето хора проблемите идват от силен стрес. Другата причина е храненето на големи интервали от време. След като се справя с подуването, тя се опитва да не натоварва организма си с лактоза от млечните продукти. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода на ден, защото има склонност към задържане на течности.

 

Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всякога. Отдавна е свалила и всички килограми, натрупани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел – бивш Мистър Ливан, и винаги се старае да изглежда и да се чувства добре.

Източник: Уикенд