април 27, 2024

Енджи Касабие хванала в изневяра любимия си, благодарение на интуицията

Красивата ливанка борила тежка следродилна депресия

https://kliuki.net/liubopitno/endzhi-kasabie-hvanala-v-iznevyara-lyubimiya-si-blagodarenie-na-intuiciyata/216777 Kliuki.net
Енджи Касабие хванала в изневяра любимия си, благодарение на интуицията

След множеството трудности, през които Енджи Касабие премина, докато забременее, към днешна дата със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн се радват на 4-годишния си син, който наскоро отбеляза рождения си ден.

 

Енджи е откровена, както винаги и споделя, че треперенето е приключило в момента, в който го е родила. Възпитава го в самостоятелност и не позволява разпуснато поведение. Смята че само така, когато порасне ще може да се оправя със замах с предизвикателствата, пред които ще го изправи живота. Освен това смята за важно със съпруга й да му дадат добро образование и богатство откъм ученето на езици. За момента малчуганът говори и разбира арабски, български и английски. Диетоложката е категорична, че колкото повече езици знае, толкова по-добре.

 

След раждането на сина им, Енджи изпаднала в обичайната следродилна депресия, а покрай множеството грижи за бебето, със съпруга й се отдалечили емоционално, но в крайна сметка успели да се справят с кризата и да останат заедно, въпреки проблемите. Тя е категорична, че човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те изслушва и разбира.

Енджи Касабие хванала в изневяра любимия си, благодарение на интуицията

Макар с благоверния й често да прекарват доста време в различни държави, не го ревнува. Смята, че съпругът й, й е подарен от съдбата и ако реши, отново тя ще й го отнеме и нищо не може да я спре.

При все, че към днешна дата е заета с майчинството си, блондинката не е изоставила работата си на диетолог и е убедена, че основната причина за затлъстяване, остават стресът и липсата на любов към себе си. Другата причина пък е храненето на големи времеви интервали.

 

Преди да се запознае със съпруга си, красивата диетоложка е имала три дълги връзки, а според запознати една от тях е с един от най-големите босове от близкото минало Георги Пехливанов, гравитиращ около СИК през 90-те години на миналия век.

След него пък имала отношения със знаков наркобос, който според мълвата инвестирал над 300 000 лева в бизнеса.

Третата й връзка е с непопулярно лице и приключва, тъй като красивата докторка го хваща в изневяра. Диетоложката с ливански корени признава, че има вътрешно усещане, че й кръшкат и интуицията й никога не я е подвеждала.

 

Със съпруга й пък се запознали случайно на вечеря. В продължение на няколко месеца той й писал в Инстаграм и Фейсбук, а тя изобщо не му отговаряла. Засекли се на една премиера и от тогава започнали да се срещат.

Остава изключително впечатлена от него, защото по това време той се грижи за болната си майка. По този начин красавицата установява, че той е човек, на когото може да се разчита. Впоследствие вдигат две сватби – една в Ливан и една в Египет.

След 4 години опити за бебе най-накрая се сдобиват с дългоочаквания си наследник Райън, който им дава цялото щастие, за което са мечтали.

Източник: Уикенд