юни 13, 2024

Ергенът Алек ще си остане ерген

Има съмнения, че всъщност не си пада по жени

https://kliuki.net/liubopitno/ergenat-alek-shte-si-ostane-ergen-4/223925 Kliuki.net
Ергенът Алек ще си остане ерген

Сред най-дискутираните теми у нас вече повече от седмица, са ергенът Алек Младенов и финалът на „Ергенът“, който вбеси зрителите. Младият мъж се самозакопа, превръщайки се в обект на подигравки в социалните мрежи.

 

Чехльото не подбираше коя мома целува, с всички му беше изключително приятно и омагьосващо. Да, ама не! Русокоското остави две жени да го чакат на финала, а той дори не се появи. Вместо това им изпрати нелепо видеосъобщение, което бе по-постно и от „малката постна пица“ на бившия финансов министър Симеон Дянков, който преди години оприличи бюджета именно на нея.

 

„Безсрамник, лъжец, мамино синче! Голям резил падна – да се беше изправил като мъж и да уважи чувствата на тези двете жени! Егоистичен, егоцентричен, нарцистичен, самовлюбен мамин синковец! – така го виждат зрителите. Поведението на Алек не среща нито един поддръжник освен майка му, разбира се.

 

Преброихме, че в шоуто Младенов раздаде точно 130 целувки на част от 26-те участнички. Повечето влязоха заради известността, но имаше и такива, които харесваха младежа, който на финала се подигра с чувствата им. Целувачът уж не харесал никоя мома и не чувствал нищо, заради това си тръгнал неочаквано за всички.

 

„Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото съвестта ми е чиста. В никакъв случай не съм страхливец. Не съм давал фалшиви надежди на никого“, отсече главният герой в „Ергенът 3", който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им съобщи това не в очите, а с видео съобщение. На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, отговори, че е имал „симпатии” и към двете жени, стигнали до края на риалитито. „Отидох да видя какво ми предлага животът“ – с тези думи Александър Младенов обясни влизането си в „Ергенът. Сякаш си избира обяд, а дамите са парчета сочно месо.

 

„Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е освен нас тримата. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици“, започна видеообръщението си Младенов.

 

„Когато ме поканиха да се включа, се пошегувах: „А какво ще стане, ако се влюбя в повече от едно момиче?“. Всички се смяха и аз се смях... но сега въобще не ми е смешно. И ето как седят нещата... Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът според мен е „не“. Любовта не мисля, че работи така!

Просто любовта не е такова нещо... Вие двете бяхте толкова съвършено интензивни в главата ми, с такъв съвършен паритет. Аз бях толкова лекомислен. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, бяха заключителните му думи към двете дами.

 

Ден по-късно Алек сам се опроверга и каза, че не е бил влюбен в никоя от дамите, а само ги опознавал, но доста преди финала знаел, че няма да избере никоя мадама. Въпреки това решил да си поиграе още малко с чувствата им, както и да хвърли пясък в очите на зрителите, че шоуто все пак ще има хепиенд.

 

На въпроса защо не е съобщил тежкото си решение лично на Маги и Нани, той заяви, че начинът, по който го е казал, не е „толкова тежко перо”. В студиото на Би Ти Ви Алек изглеждаше като мъж, който се чуди какво прави там и защо се е записал в любовното шоу.

Не е ясно какви са били доводите му за влизане в риалитито, но едва ли е очаквал да срещне любовта точно там. Поне се възползва и нацелува куп жени, а в реалния живот едва ли скоро ще му се отвори такава възможност, защото повечето мацки му се подиграват жестоко, а причината не е само неговото поведение, а и намесата на майка му Ксения.

 

Разбира се, Младенов заяви, че родителката му не е повлияла на решението му, но никой не му повярва, защото зрителите видяха точно обратното. Рускинята попиля участничките в „Ергенът“ и се превърна в атракция в шоуто, а коментарите след хапливите й думи все още заливат социалните мрежи.

Ксения първо попари мераците на синчето си за Магдалена. „Тя е на 36. Възрастовата разлика сериозна... Ситуацията не е хумористична. Притеснително е, че Маги е по-голяма от Алек. Трудно ще забременее, скоро ще стане на 40 и ще влезе в климакс, а след 50 години съвсем ще е възрастна, а Алек ще е млад. Много е голям, иначе бих го напляскала“, изсъска майката, която никак не остана доволна от избора на сина си и едва не го наби в ефир. Родителката не скри, че не й харесват годините на Маги и иска булка на по-малко от 28 години, колкото е Младенов по време на снимките на предаването.

 

„Представям си го с младо момиче, което ще забременее бързо, а и деца се гледат на млади години.

Аз до 35 години имах 3 деца и не съм дундуркала деца на стари години. Искам слънчево момиче до Алек, представям си го с такава жена“, визуализира идеалната снаха мама Ксения, явно очаквайки, че младо момиче ще се излъже по-лесно да вземе мамино синче.

 

След Магдалена дойде ред за секирата и при Надежда. „Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е много по-обиграна и по различен начин вижда нещата, отколкото един мъж на 28 години“, обясни майката на Алек защо я притеснява възрастовата разлика.

 

„Това не са момичета, а млади жени! Алек е малък. Може да обидя момичетата, но не ги харесвам за теб. Намери си жена без багаж. Много трудно се живее в смесен брак с дете“, заяви родителката, визирайки детето на Надежда, което категоризира като „смесен брак“, което означава брак между различни националности и религии.

 

Думите на рускинята прозвучаха лицемерно, защото самата тя си е взела мъж с деца. Алек не крие, че е шесто дете и баща му има трима наследници от предишния си брак.

 

По думите на мама Ксения и Алек е от „смесен брак“.

 

Тазгодишният ерген е представителна извадка на определени мъже – бягащи от отговорност, искащи да получат емоциите, но без стреса. Когато човек взима решение, той израства именно защото е готов да носи отговорността от последствията. Алек не е готов да се пусне от полата на мама и да има семейство, на което да е глава. Други зрители пък, потвърдиха мълвата, че Младенов явно не се вълнува особено от жени.

 

Според клюкари след края на „Ергенът 3“ Алек е отнесъл жесток скандал от родителката си, а някои твърдят, че е изял и няколко шамара от властната си майка, която няма да одобри никоя мома за снаха. Вече има предложения следващият сезон да носи името „Свекърва търси снаха“.

 

Живее ли с приятеля си Иво?

Появи се снимка на Алек от гостуването в „Ергенът” на най-добрия му приятел Иво. Кадърът е доста интимен – Иво е зад Алек и го обгръща нежно с ръце. Съмненията, че Александър може и да е гей, се засилиха изключително много, след като от 26 жени не успя да си избере нито една. Дори да не е бил влюбен в никоя, нищо не му пречеше поне да опита връзка с Маги или Нани.

 

Според доста зрители на предаването майка му е наясно със сексуалната му ориентация и нарочно е отрязала финалистките, защото знаела, че синът й ще е нещастен с жена.

 

Иво бе представен като най-добрия приятел на Алек още от ученическите му години. Какво търси обаче в „Ергенът” и защо изобщо му се дава ефирно време? Явно е, че Иво е поканен по настояване на главния герой, като не е изключено да е искал просто да се видят. Според някои слухове Алек и Иво дори живеят заедно.

Източник: Уикенд