април 28, 2024

„Ергенът“ е напът да възроди кариерата на Евгени Генчев

На ръката му вече блести и марков часовник

https://kliuki.net/liubopitno/ergenat-e-napat-da-vazrodi-karierata-na-evgeni-genchev/209378 Kliuki.net
„Ергенът“ е напът да възроди кариерата на Евгени Генчев

По всичко личи, че след като взе участие във втория сезон на „Ергенът“, пианистът Евгени Генчев се е замогнал осезаемо. Той не само се е сдобил с по-широка популярност и се снима в реклами, а и се е засилил интересът към концертите му, което очевидно бе и целта на участието му. Защо иначе би било необходимо на някой уж световноизвестен да участва в треторазрядно предаване, гледано от хора без работа и цел в живота?!

 

За набъбването на доходите на къдрокосия пловдивчанин свидетелства и червеният „Мерцедес“, с който фучи из страната от скоро. Преди броени дни той бил засечен да кръстосва с червеното возило столичните улици. Това, което направило впечатление бил фактът, че автомобилът бил изцапан с кал, но по всяка вероятност по-късно Ергенът-пианист го е закарал на автомивка.

 

„Ергенът“ е напът да възроди кариерата на Евгени Генчев

„Ергенът“ е напът да възроди кариерата на Евгени Генчев - Снимка 2

Другото, което направило впечатление бил скъпият часовник, който блестял на ръката му. Разбира се къдриците са негова запазена марка и твърди, че за нищо на света не би се разделил с тях. След като минал през столичната улица „Раковска“, Ергенът паркирал возилото си до един от хотелите.

 

В момента, в който спрял колата към него се втурнало момченце с лист и химикал в ръка и му поискало автограф. Евгени проявил любезност и не отказал подпис на хлапето.

Във въпросния ден той не бил придружаван от приятелката му – защитничката на кучета Валерия Георгиева, с която се залюбиха в шоуто на bTV.

 

„Ергенът“ е напът да възроди кариерата на Евгени Генчев - Снимка 3

И макар двамата да се кълнат, че все още са заедно, мнозина не вярват във връзката им. Не може обаче да се отрече, че преди броени дни се появиха, хванати под ръка на партито на медията. Но на това не е доказателство, че са заедно и връзката им процъфтява, имайки предвид факта, че това е изискване на телевизията, за да се поддържа до последно легендата, че са заедно.

Източник: Уикенд